GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Stanivuković o Dodiku: Našem narodu ne treba kočijaš, nego državnik

Komentirao je izjavu Milorada Dodika o objedinjavanju funkcije predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda

A. K.

Draško Stanivuković i Milorad Dodik

Foto: Avaz


Našem narodu ne treba kočijaš, nego državnik kome je stalo do interesa svog naroda, a narod će svojim masovnim dolaskom na tribine opozicije reći jasno šta misli o primitivnim izjavama i psovkama koje su upućene od strane predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva Milorada Dodika, kao i o kriminalu koji se dešava, a o kome se šuti godinama, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke.

Dodao je da je njegovo opredjeljenje stvaranje jednog demokratski zrelog društva, u kom svako ima pravo da odlučuje kojim putem želi da se kreće. Takvo društvo, navodi Stanivuković, narušavaju oni koji godinama svojim pritiscima i ucjenama važe za nedodirljive od strane pravde, sistema i institucija, javlja BN.

Komentirao je izjavu Milorada Dodika o objedinjavanju funkcije predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

- Čovjek koji je spreman da pogazi Član 69. Ustava Republike Srpske koji kaže da „Republiku predstavlja i njeno državno jedinstvo izražava predsjednik Republike“ i zagovara ukidanje jedne od najvažnijih funkcija Republike Srpske, funkciju predsjednika, spreman je prodati i svoj narod, samo da bi očuvao svoj porodični imetak - zakjučio je Stanivuković.

NA VRH

Podijeli članak na