REAKCIJE

Petrović: Ako je sve tako bajno u RS zašto onda iz ovog raja na zemlji narod masovno odlazi

Gdje su nestale tri milijarde maraka koje su za desetak godina isparile iz budžeta, pita Petrović

Petrović: Reagirala na Kovačevićevu izjavu. Arhiva

Ad. A. / Srpskainfo

17.7.2021

Glasnogovornica PDP- Anja Petrović reagirala je na izjavu Radovana Kovačevića, savjetnika Milorada Dodira, poredsjednika SNSD-a da se u Republici Srpskoj dobro živi zahvaljujući aktuelnoj vlasti, prenosi Srpskainfo.

-Izjava gospodina Radovana Kovačevića, kojom pokušava da nas uvjeri da zahvaljujući aktuelnoj vlasti u Republici Srpskoj teku med i mlijeko, pokazuje koliko su se zapravo oni odrodili od naroda, žive u nekom svom svijetu i neće da budu svjesni težine situacije u kojoj se nalazimo – kaže Petrović.

Ona navodi da razumije Kovačevićeve pokušaje da odbrani djelovanje svojih šefova, ali da to čini poprilično neuspješno.

-Ako je sve tako bajno u Republici Srpskoj kako govori, neka onda objasni zašto iz ovog raja na zemlji narod masovno odlazi. Da li se RS brani tako što nas je svakim danom sve manje? Gdje su nestale tri milijarde maraka koje su za desetak godina isparile iz budžeta Republike Srpske? Ako gospodin Crnadak nije u pravu da ovdje nema investicija, neka objasni gdje su ti silni investitori, ako ne računa bruku sa vijetnamskim prevarantom kojeg su predstavili kao velikog investitora – dodala je Petrović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.