PRENOSIMO

Ko je Kristina Beronja: Nova ljubav Draška Stanivukovića bivša je djevojka Veljka Ražnatovića

Kristina i Draško upoznali su se putem društvenih mreža

Kristina i Draško. Agencije

Espreso

18.7.2021

Kristina Beronja, nova djevojka Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banja Luke, na crvenom tepihu Banja Luka Festa privukla je mnogo pažnje, piše Espreso.

Navodno, Kristina i Draško upoznali su se putem društvenih mreža.

Atraktivna brineta, damskog držanja i raskošne ljepote, pobrala je brojne pohvale modnih kritičara, a ova djevojka javnosti u Srbiji navodno nije nepoznata.

Naime, priča se da je Kristina, prije nego što je osvojila srce Draška Stanivukovića, ljubila sina poznate srbijanske pjevačice.

Naime, prije nego što je na ludi kamen stao sa Bogdanom Ražnatović i konačno se skrasio, Veljko Ražnatović imao je buran emotivni život. Spisak njegovih bivših djevojaka malo je duži, a na njemu se našla i studentkinja Fakulteta za medije i komunikaciju, Kristina Beronja, tvrdi Story.

Veza Veljka Ražnatovića i sadašnje djevojke Draška Stanivukovića bila je kratkog daha, jer su tada oboje bili veoma mladi, tvrdi izvor pomenutog magazina.

– Sinoć su Draško i Kristina prvi put izašli kao par. Bio je to doslovno njihov prvi sastanak. Upoznali su se preko društvenih mreža i Draško joj se dugo udvarao, ali je ovu svoju simpatiju krio od javnosti – otkrio je jedan Stanivukovićev prijatelj prije nekoliko dana.

U šali je dodao da Draško nije odustao od namjere da se oženi do kraja mandata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.