VELIKA TRAGEDIJA

Begov Han se sutra oprašta od trojice mladića: Zajednička dženaza i dan žalosti na području Općine Žepče

Zastave će biti spuštene na pola koplja, neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera , te neće biti emitirana muzika u ugostiteljskim objektima

L. Memčić

Ajdin Grahić, Ajdin Tahić, Nermin Kamerić

Foto: FACEBOOK


Dženaza namaz trojici mladića iz Begovog Hana kod Žepča, koji su noć uoči Bajrama stradali u saobraćajnoj nesreći, obavit će se sutra u 16:00 sati. 

Na temelju članka 39. Statuta Općine Žepče, a u povodu tragične smrti trojice mladića, načelnik Žepča, Mato Zovko, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti na području ove općine.

- Proglašava se Dan žalosti 22.07.2021. godine, u Općini Žepče povodom tragične smrti u prometnoj nesreći troje mladih sa područja Žepča, Ajdina Grahića, Ajdina Tahića i Nermina Kamerića. Dan žalosti će se obilježiti spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine Žepče, javnim poduzećima i ustanovama kojima je osnivač Općina. 

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima. Obvezuju se elektronski mediji sa područja općine Žepče da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti – navodi se u Odluci koju je potpisao Općinski načelnik Mato Zovko.

NA VRH

Podijeli članak na