KAMPANJE

U blizini graničnih prijelaza postavljeni bilbordi "Dobro došli u domovinu"

Te pozitivne emocije i pozitivnu energiju trebamo da usmjerimo na jačanju naše nacije i izgradnju naše države, poručili su iz Pokreta Snaga domovine

A. J.

25.7.2021

Poruke dobrodošlice na ulazu u BiH. Snaga domovine

Bilbord kampanja Pokreta Snaga domovine "Dobro došli u domovinu" je startala. Bilbordi su postavljeni na graničnim prijelazima ili u mjestima koja su blizu graničnih prijelaza i to na sljedećim lokacijama: GP Bihać, Cazin, Prijedor, Bosanska Gradiška, GP Bosanski Brod, GP Orašje, Bijeljina, GP Zvornik, Višegrad, GP Grude, put prema Mostaru, saopćeno je iz ovog pokreta čiji je osnivač nekadašnji zvaničnik austrijske Socijaldemokratske partije (SPO) Ahmed Husagić.

- Clj kampanje je popravljanja sveukupne atmosfere u društvu. Ona je usmjerena na sve građane i građanke Bosne i Hercegovine i ima za cilj ukazati na ljubav prema domovini i koliko povratak kući donosi pozitivnih emocija. Te pozitivne emocije i pozitivnu energiju trebamo da usmjerimo na jačanju naše nacije i izgradnju naše države.

Posebno želimo da našim građanima i građankama koji žive u inostranstvu zaželimo dobrodošlicu koji u ovim ljetnim mjesecima dolaze na odmor i u posjetu svojoj rodbini. Oni svojim dolaskom podržavaju razvoj Bosne i Hercegovine - saopćeno je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.