OGLASILA SE NA FACEBOOKU

Nejru Latić-Hulusić zbog burkinija udaljili iz jezera u Tuzli

Druga strana naše Tuzle, šizofrena, palanačka i u suprotnosti sa obavezom poštivanja ljudskih prava na koje se statutom obavezuje Grad Tuzla kao djelimični vlasnik kompleksa, navela je

Nejra Latić-Hulusić. Facebook

Fu. M.

26.7.2021

Bh. rediteljica Nejra Latić-Hulusić na svom facebook profilu opisala je negativno iskustvo koje je doživjela na panonskim jezerima u Tuzli gdje joj je zabranjeno kupanje u burkiniju.

Njen status prenosimo u cijelosti:

- Eh, taman ja pohvalih Tuzlu, minut iza mi prilazi službeno lice Panonika Tuzla BiH da izađem iz vode jer se kupam u burkiniju sa pripadajućim pokrivalom za kosu koje sam bez problema koristila u najelitnijim hotelskim bazenima po svijetu. Iako sam pri kupovini karte i dolasku na jezera pitala tri službene osobe o pravilima, rekli su da je od ove godine kupanje dozvoljeno u burkiniju, prodali mi kartu danas su me sa pištama koje su ohrabrile skrivene fašistkinje u vodi da komentarišu u lice naglas kako im se : "Gadi što sam ušla takva zamotana" i "Ne može marama i kupanje".

Status Nejre Latić-Hulusić. Printscreen

- Tako da eto. Druga strana naše Tuzle, šizofrena, palanačka i u suprotnosti sa obavezom poštivanja ljudskih prava na koje se statutom obavezuje Grad Tuzla kao djelimični vlasnik kompleksa. Privatnog udjela nema. Tako da može Tuzla, ali dobro pazite da ste bijeli, straight i da ličite ako je kako moguće na Draška Stanivukovića kojeg je za razliku od mene Jasmin Imamović zagrljajem dočekao u rodnom gradu mog muža - navela je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.