REAKCIJE

Evo kako su iz grupe "Pravda za Dženana Memića" prokomentirali današnju pucnjavu

Puca eto baš pred kućom oca kojemu je dijete ubijeno i koji dokazuje 5 i po godina već da je to ubistvo zataškavano, naveli su

A. J.

Policija je pronašla nekoliko čahura

Foto: Avaz


Nakon što je danas došlo do pucnjave u ulici Igmanska cesta, na području sarajevske općine Ilidža, u blizini kuće Muriza Memića, oca rahmetli Dženana Memića, oglasili su se i iz Facebook grupe "Pravda za Dženana Memića". Njihov status prenosimo u cijelosti:

- Što se nas tiče, ko god da je pucao: pucao je ili s namjerom ili je svojevrsni idiot kakvog majka samo jednom rađa …jer, u rano poslijepodne, u petak, puca eto baš pred kućom oca kojemu je dijete ubijeno i koji dokazuje 5 i po godina već da je to ubistvo zataškavano.

Šta god da je razlog, mi nastavljamo dalje sa našom borbom. Pravda za Dženana - poručili su iz grupe "Pravda za Dženana Memića".

Podsjećamo da su iz MUP-a KS saopćili da raspolažu informacijama da se radilo o upotrebi oružja iz vozila čiji je vozač navodno krenuo u svatove.

- Sva saznanja kojima policija raspolaže se provjeravaju i istražuju, ali nijedno, do sada, ne govori o tome da se radilo o upotrebi oružja s ciljem napada na kuću M.M. kako su to prenijeli pojedini mediji - navodi se, između ostalog, u saopćenju.

Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su pronašli nekoliko čahura, za koje prve informacije govore da su ispaljene iz gasnog oružja, kazali su iz policije.

  • Status grupe Pravda za Dženana Memića

    Status grupe Pravda za Dženana Memića

    Foto: Printscreen


NA VRH

Podijeli članak na