ZNAK ZAHVALNOSTI

Ifet Feraget dobio vrijedan sat na poklon: Akcija bila tajna

Feragetu su uručene poruke zahvalnosti donatora, kao i poruke zahvalnih građana Bosne i Hercegovine iz Sarajeva, Banjaluke – Pravda za Davida i „12 veličanstvenih“ te Prijedora i Mostara

Berina Hadžidedić i Ifet Feraget: Nije sam u borbi za istinu i pravdu. Facebook

Piše: E. T.

1.8.2021

U „Sarajevskom begluku“ na Igmanu, poštovaoci predanog rada advokata porodice Memić Ifeta Ferageta, organizovali su danas okupljanje u njegovu čast.

Tom prilikom, u prisustvu roditelja i sestre rahmetli Dženana Memića, organizator akcije u dijaspori Berina Hadžidedić, Feragetu je poklonila unikatni švicarski sat, rad Višegrađanina Mikija Elete. Akcija prikupljanja novca u dijaspori je bila tajna i trajala je od februara do maja 2021. godine.

Učestvovali su Banjalučani i drugi Bosanci koji sada žive u: Švicarskoj, Švedskoj, Danskoj, Sloveniji, Australiji, SAD, Češkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Holandiji, Irskoj, Njemačkoj, Kataru, Austriji, Hrvatskoj i Srbiji.

Feragetu su uručene poruke zahvalnosti donatora, kao i poruke zahvalnih građana Bosne i Hercegovine iz Sarajeva, Banjaluke – Pravda za Davida i „12 veličanstvenih“ te Prijedora i Mostara.

Ovim poklonom, advokatu porodica Memić i Dragičević, organizatori su željeli pokazati da u svojoj istrajnoj borbi na putu istine i pravde nije sam.

- Zahvalni građani Bosne i Hercegovine u zemlji i dijaspori - objavljeno je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.