SAOPĆENJE

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić čestitao Novu 1443. hidžretsku godinu

Vjerujem da Nova hidžretska godina daje i novu mogućnost svima da pokažu više međusobnog razumijevanja, poštovanja i uvažavanja te da, u smislu suštinske poruke hidžre, napuste sve što nije dobro i korisno, naveo je Radončić

Radončić: Prilika da pokažemo dodatno jedinstvo. SBB

Press-centar SBB-a

8.8.2021

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću, svim pripadnicima Islamske zajednice u BiH i muslimanima povodom Nove 1443. hidžretske godine.


- Molim Allaha, dž. š., da hidžretsku 1443. godinu dočekate i provedete sretni i zadovoljni u zdravlju, miru i sigurnosti. U ovim teškim i neizvjesnim vremenima pandemije godina pred nama prilika je da mi kao muslimani, kao društvo i država pokažemo dodatno jedinstvo, snagu i želju za zajedničkim radom i borbom protiv svih nedaća koje nam stoje na putu prosperiteta. Vjerujem da Nova hidžretska godina daje i novu mogućnost svima da pokažu više međusobnog razumijevanja, poštovanja i uvažavanja te da, u smislu suštinske poruke hidžre, napuste sve što nije dobro i korisno - naveo je Radončić, saopćeno je iz SBB-a.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.