DAN OPĆINE POSUŠJE

Čović: Nadam se da ćete imati dovoljno energije da osmišljate projekte u ovim teškim vremenima

Posušje se prati i sa svih drugih razina vlasti, a te će potpore i suradnja biti još izraženije u vremenu ispred nas, kaže Čović

Čović se obratio na svečanoj sjednici. Fena

Ad. A. / Fena

11.8.2021

Obiježavanje Dana općine Posušje u srijedu je započelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, te molitvom pred Spomen obilježjem posuškim braniteljima, a nastavljeno svečanom sjednicom Općinskog vijeća.

Predsjednik HDZ-a BiH i dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čovićje čestitajući Dan općine i blagdan Velike Gospe kazao kako su današnjim dolaskom u tu općinu dužnosnici s državne i entitetske razine vlasti željeli ohrabriti načelnika Općine i vijećnike da nastave vrijedno raditi.

- Nadam se da ćete imati dovoljno energije i mudrosti da osmišljate projekte u ovim teškim vremenima, pa i pandemije koja još uvijek prijeti oko nas, a i svih drugih iskušenja u nesavršenom društvu kakva je Bosna i Hercegovina. Naše je s viših razina vlasti da se izborimo za našu jednakost, a vaše je da kroz definiranje projekata motivirate nas dovoljno da budemo uz vas i da se okupljamo u ovakvim prigodama i da vam čestitamo na uspjesima. Svi dužnosnici s državne i entitetske razine vlasti nazočni danas ovdje su snažna potpora svemu onome što vi u Posušju radite - poručio je Čović.

On je naglasio da razvoj ove općine i puno drugih sredina može biti dobar motiv kako se organizirati i usmjeriti javno djelovanje, uz podršku svim prikazanim i izrečenim projektima i aktivnostima.

-Posušje se prati i sa svih drugih razina vlasti, a te će potpore i suradnja biti još izraženije u vremenu ispred nas - poručio je Čović.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik općinskog vijeća Ivan Lončar, koji je uzvanike kratko upoznao s radom Općinskog vijeća u proteklih godinu dana.

Tom prigodom prikazan je i video prilog u kojem su prezentirane aktivnosti javne uprave kao i kulturne i sportske aktivnosti Općine Posušje u protekloj godini, te je u nastavku uslijedilo obraćanje načelnika općine Posušje Ante Begića.

U posljednjem dijelu svečane sjednice dodijeljena su javna priznanja općine Posušje, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.