LAŽ DO LAŽI

Video / Uoči posjete Bihaću: Pogledajte šta je Bakir Izetbegović obećao narodu Krajine još prije 10 godina

Sve dok to ne shvati većina našeg naroda i ne odbaci i njega i takve političare, bit ćemo gdje jesmo, stagnirati i propadati i dalje

Piše: E. T.

20.8.2021

Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka (NB), i nekadašnji član SDA, podsjetio je svog bivšeg stranačkog šefa Bakira Izetbegovića i narod ovog dijela države, na ranija Bakirova obećanja i šarene laže. 

Izetbegović danas ide u Krajinu ali ga je Šepić suočio sa njegovim lažima i činjenicama, i da ima iole savjetnike oko sebe a ne poltrone, kazali bi mu da otkaže posjetu. 


Nije sposoban i nema kapacitet da išta uradi

- Šta god vam i danas obeća, sjetite se ranijih obećanja, "kargo aerodroma u Bihaću koji će zaposliti 40 hiljada radnika i opsluživati ovaj dio Evrope", "Krajine kao najvećeg dobitnika ako se uspije slomiti Šepić i drugi zastupnici koji su bili protiv povećanja akciza"… itd.

Sva nova obećanja će završiti isto kao i ona ranije, jer on jednostavno nije sposoban i nema kapacitet da išta uradi, a uz to je vrlo ograničen na svoj mali prostor i "općinu koja vrijedi više od deset drugih" i nije čovjek kojem se išta može vjerovati.

Sve dok to ne shvati većina našeg naroda i ne odbaci i njega i takve političare, bit ćemo gdje jesmo, stagnirati i propadati i dalje.

Mogu se šačica poltrona i poslušnika zarad svojih mrvica prostirati pred njim koliko hoće, mogu botovi napadati koliko god im je volja, ne bojim se ni jednih ni drugih ni trećih, ali ni svi oni zajedno ne mogu pobiti ove činjenice i ostat će i sami zabilježeni kao sramota ovoga kraja i čestitog i hrabrog naroda Krajine.


Krajina samo dobila migrante

Za bolje razumijevanje svega napisanog dobro pročitajte i pogledajte intervju koji je Bakir dao još 2011. godine.

Umjesto obećanog, u međuvremenu je Krajina dobila još migrante i opasnost nuklearnog otpada na granici BiH, u Trgovskoj gori, a desetine hiljada naših sugrađana su napustili BiH i učinili da imamo najopterećeniju granicu i najveće gužve i čekanja na njima u ovom dijelu Evrope.

Ovo su činjenice, a ono što priča Bakir Izetbegović su jeftine laži za malu djecu, koje vjerujem neće više moći prodati Krajišnicima, ali ni većini BiH - rekao je Senad Šepić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.