ŠOKANTNO

Slobodan Vasković dobio prijetnje smrću: Jedan od nas dvojice će pod zemlju

Dodaje da mu je “ubica” kazao da će doći sam, a onda da će ih doći više

E. H.

Narkosektaši Milorada Dodika ponovo su mi zaprijetili, i ne samo meni, već i osobama do kojih mi je veoma stalo, što nikako po njih nije dobro. A ni po šefa im, napisao je na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

"Ubica" se sam predstavio kao „Vasko Vaskovic“

- Ubica, kako se sam predstavio, potpisao se kao „Vasko Vaskovic“, valjda u želji da pokaže kako je duhovit, iako je najobičniji mali, kukavički, preplašeni gmaz. Bolesni Idiot što se krije iza lažnog profila, spreman da ubije kako bi nastavio jezivi posao trovanja djece narkoticima. Interesantno je, osim što je nepismen, da mi obećava prvo mučenje, pa tek onda likvidaciju. Pravi Belivukov učenik! Što i ne čudi, jer su veze Belivukovog Monstruoznog Koljačkog Klana višestruke i snažno isprepletene sa brojnim visokim funkcionerima Crvene Sekte – napisao je Vasković.

Dodaje da mu je “ubica” kazao da će doći sam, a onda da će ih doći više.

- I da traži, pa da je našao moju adresu. Mora da mu je pomogao Siniša Kostrešević, direktor policije, po Dodikovom nalogu. I u saradnji sa Kavčaninom Dejanom Ilićem Tigrom, Zoranom Prokletim Lihvarom Stevanovićem, Sinišom Mijatovićem, Vladom Crtom Đajićem, Ognjenom Savićem, Narkodilerom kojeg hapse u crvenim gaćama. Tvrdi da sam uplašen iako on lično drhti, jer se javlja sa lažnog naloga i ne smije sliku da pošalje. A fino sam mu ponudio da se predstavi. Da ne bude Pusy! – poručio je Vasković.

"Ubica" se javio u inbox

Dalje navodi da je se “ubica” se javio u inbox.

- Ali se poprilično iznervirao, što me čudi - trebalo bi da je hladnokrvan i smiren, jer ubiti nekog, pa i mene, zahtijeva potpuni izostanak nervoze i bilo kakvih emocija. Ok, tip je, očito, psihopata. Da nije ne bi ni bio pripadnik narkoklana Crvene Sekte. Patološki tip, rekao bi njegov Šef Dodik. Nema potrebe da dalje pojašnjavam bilo šta - hladnokrvno čekam sutra. Čak sam ubici koji se najavio sugerisao da ne gubi vrijeme na prepisku u kojoj ispada totalna budala već da krene na put. Čekam! – zaključio je Vasković.

NA VRH

Podijeli članak na