OTKRIVENO

Vukanović otkrio ko je dama koja se fotografirala s ministrima: Drugarica je Silvana, ali nije Armenulić već Marić

Radi se o izvjesnoj Silvani Marić – Petrović, radnici Doma za stara lica u Prijedoru

E. T.

Minsitri Lukač i Šeranić te direktor Džajić sa Silvanom na Kozari

Foto: Avaz


Nebojša Vukanović, opozicionar u RS i skupštinski poslanik u NSRS, otkrio je ko je djevojka s kojom su se fotografirali ministri u Vladi RS Alen Šeranić, Dragan Lukač i direktor UKC RS Vlado Džajić. 

- Otkrili smo identitet dame čije su zanimljive i neobične fotografije sa čelnicima Partije obilježile propali skup SNSD na Kozari.

Radi se o izvjesnoj Silvani Marić – Petrović, radnici Doma za stara lica u Prijedoru, koja osim izgleda ima i ime koje u prvi maj odmah podsjeća na pjevaljke i muziku. Drugaricu Silvanu je Partija zbrinula i dala posao kao nagradu za dugogodišnju odanost i rad na terenu. Silvana sama kaže da nema puno škole, al ima životno iskustvo, koje je očito pomoglo da napreduje u karijeri - kaže Vukanović. 

 • Silvana Marić je uposlenica Doma za stare u Prijedoru

  Silvana Marić je uposlenica Doma za stare u Prijedoru

  Foto: Avaz


Dalje navodi: 

- Osim SNSD-a, Dodika, dr Đajića, ministra i direktora Partije, drugarica Silvana je ljubitelj plastične hirurgije, reklo bi se po fotografijama, te možda primjer kakav treba biti istaknuti aktivista vladajuće Partije jer Silvana postiže dobre retultate radom na terenu. Tako je SNSD pobijedio u Prijedoru i njenim rodnim Verićima, posle dugo vremena, dobio funkciju gradonačelnika i gotovo apsolutnu vlast u najvećem gradu na zapadu Srpske, a za to je svakako dijelom zaslužna Silvana i slične aktivistkinje koje svojim šarmom skupljaju sigurne glasove po terenu.

 • Članica SNSD-a

  Članica SNSD-a

  Foto: Avaz


De gustibus non est disputandum – o ukusima se ne raspravlja. Ljepota je u oku posmatrača tako da me čude komentari, pitanja i poruke ispod slike drugarice Silvane i ministra policije Dragana Lukača ko je na fotografiji ljepotica a ko zvijer.

 • Jedna od ranijih fotografija sa Džajićem

  Jedna od ranijih fotografija sa Džajićem

  Foto: Avaz


To je bila samo mala šala i nekako provokativan naziv za neobičnu fotografiju, na kojoj mi je najsimpatičniji neuspješan pokušaj hladnog ministra da se nasmije, ali očito da on to ne može da uradi usprkos svim naporima, pokušajima i grimasama.

 • S ministrom Šeranićem

  S ministrom Šeranićem

  Foto: Avaz


Drugarica Silvana je, slučajno ili ne, uspjela da svojim fotografijama donekle u drugi plan, bar na trenutak, skrene debakl SNSD-a na Kozari, mali broj ljudi i lošu atmosferu na skupu, a možda kao nagradu dobije savjetničku poziciju u nekom Ministarstvu, recimo zdravlja, jer čini se da joj taj resor nekako najbliži. Vlada je ionako puna sličnih mladih dama bez puno škole i obrazovanja ali sa viškom silikona i plastike - kaže Nebojša Vukanović. 

NA VRH

Podijeli članak na