STRATEGIJA SDS-A

Šarović: Ključnu ulogu u pobjedi na izborima 2022. imat će rukovodstvo iz Bijeljine

Građani su prepoznali aktivnosti i predan rad naših načelnika i to će biti naša najveća snaga, kaže Šarović

Šarović: Osnažiti gradske odbore. Arhiva

Ad. A.

3.9.2021

Nakon što se sa zamjenikom predsjednika SDS, Radom Savićem, sastao s gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i članom Predsjedništva SDS iz Bijeljine, Tomicom Stojanovićem, Mirko Šarović je rekao da gradonačelnik i njegov tim imaju punu podršku.

– Naš cilj u narednom periodu je da osnažimo Gradski odbor SDS-a u Bijeljini kako bi SDS bio najsnažnija politička partija u ovom gradu – istakao je Šarović.

Šarović se osvrnuo i na sjednicu KOLOS koja je jučer održana u Banjoj Luci, na kojoj je za predsjednika tog stranačkog tijela izabran Zoran Vidić, načelnik Bosanskog Broda.

– Očekujem da ključnu ulogu u velikoj pobjedi SDS-a na izborima 2022. godine odigraju opštine u kojim smo trenutno u poziciji vlasti. Građani su prepoznali aktivnosti i predan rad naših načelnika i to će biti naša najveća snaga. Idući vremenski period provešćemo u jačanju naše stranačke strukture i u promociji programske platforme koja se privodi završetku. SDS će pred građane izaći sa jasnom vizijom ekonomskog i društvenog oporavka Republike Srpske i sa prepoznatljivim kandidatima koje građani prepoznaju kao lidere u svojim lokalnim zajednicama – poručio je Šarović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.