USUSRET PROTESTIMA

Davor Dragičević: Postoji samo jedna strana, a to je strana istine i pravde, za Davida, za Dženana, za svu djecu BiH

Sarajevo, 11. septembar u 13 časova, biti ili ne biti, rekao je Davor Dragičević

Davor Dragičević: Država štiti nalogodavce, ubice i saučesnike u oba slučaja. Arhiv

Piše: A. Č.

4.9.2021

Porodice ubijenih Dženana Memića i Davida Dragičevića, planiraju organizirati zajedničke proteste koji će biti održani u Sarajevu 11. septembru sa početkom u 13 sati.

Putem Facebook stranice "Pravda za Dženana Memića", obratio se Davor Dragičević:

- Dragi ljudi, poštovani građani Bosne i Hercegovine i dijaspore, hvala za svu dosadašnju podršku i meni i Murizu. Želim svima da poručim da nam je vaša podrška sada potrebnija više nego ikada. U proteklom periodu dokazali smo da u slučaju ubistva Davida nije bio zades, da u slučaju ubistva Dženana nije bilo saobraćajne nesreće. 

Država štiti nalogodavce, ubice i saučesnike u oba slučaja. Konačno je vrijeme da se otkrije prava istina o ubistvu Davida i Dženana, a i sve ostale djece. Ne smijemo više dozvoliti ono što smo dozvolili, a to je da država jasno i glasno stoji iza ubica i zločinaca. Zato onaj ko hoće i ko može, 11. septembar, Sarajevo. Postoji samo jedna strana, a to je strana istine i pravde, za Davida, za Dženana, za svu djecu BiH. Ja i Muriz zajedno idemo do kraja. Vrijeme je da Tužilaštvo BiH i Sud BiH pokažu na čijoj su strani i da kažu ko je ubio Davida i ko je ubio Dženana. Sarajevo, 11. septembar u 13 časova, biti ili ne biti - rekao je Davor Dragičević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.