NA LICU MJESTA

Duge kolone vozila na Drive-in punktu na Vrbanji, čeka se i do 45 minuta

Idriz Karčić svakih sedam dana dovodi svoju suprugu, Mirsadu Karčić, na testiranje. Za ulazak na KCUS, na redovnu kontrolu, potreban je negativan test

Piše: S. Š.

14.9.2021

Idriz Karčić dovezao suprugu na testiranje - Avaz
Gužva od jutros na Vrbanji - Avaz
Sve više zaraženih - Avaz
Roditelji dovode djecu na testiranje iz predostrožnosti - Avaz
Sve više zaraženih - Avaz
+1

Zbog svakodnevnog porasta broja zaraženih koronavirusom, Drive in punktovi bilježe veći broj testiranja. Na drive-in punktu Vrbanja kod Mosta Suade Dilberović jučer i danas bilježe se duge kolone vozila koji čekaju na brzi antigen test.

Jutros je, samo do 11 sati, evidentirano čak 72 vozila na drive-in testiranju, a u koloni se čeka i do 45 minuta. Zbog sve većeg broja zaražene djece u razredima, roditelji također dovode svoju djecu na testiranje. Čak i bez simptoma, više radi predostrožnosti kako su nam kazali.

Idriz Karčić svakih sedam dana dovodi svoju suprugu, Mirsadu Karčić, na testiranje. Za ulazak na KCUS, na redovnu kontrolu, potreban je negativan test.

- I supruga i ja smo vakcinisani i revakcinisani. Međutim, ona svakih sedam dana, kada ima redovne kontrole na odjeljenju za onkologiju na KCUS-u mora da se testira. Bez obzira što ima potvrdu o primljene obje doze vakcine - kazao nam je Karčić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.