OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Mijatović: Ko ruši BiH - Vučić ili Milanović ili svi ovi naši zbog još jednog mandata

Plaćamo skupo njihove mandate i njihovu 'ljubav' prema svima nama, što je puno, puno je, poručio je Mijatović na Facebooku

Mijatović: BiH je izložena stalnim pritiscima. Arhiv

A. Č.

16.9.2021

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH oglasio se putem Facebooka. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

- Ko ruši BiH - Vučić ili Milanović ili svi ovi naši zbog još jednog mandata - upitao je potpredsjednik SDP-a.

BiH je izložena stalnim pritiscima sa strane susjednih Hrvatske i Srbije, valjda im nije bilo dosta svo ono zlo 90-ih, pa misle da trebaju još.

Moguće zaustaviti pritisak

Pored toga i dalje smatram da je i u toj situaciji moguće zaustaviti taj pritisak i vratiti se na teren dobrih odnosa, ali sa strane BiH moraju biti kredibilni ljudi, a danas oni koji sjede u ime BiH to nisu.

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana pričati oni ogrezli u kriminal i korupciju koji decenijama na vlasti pljačkaju sopstveni narod.

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana BiH pričati decenijski opozicioni uhljebi, koji za nekoliko hiljada mjesečno decenijama sopstvenom narodu isporučuju šuplje priče, a kriminalcima na vlasti isporučuju dalju pljačku države.

I ovi na vlasti i ovi u opoziciji zapravo sve ovo što rade, rade za račun i u ime isključivo još jednog mandata!

Da bi stvar bila potpuno jasna zapitajte se šta je svako pojedinačno od svih i na vlasti i u opoziciji uradio za svoju zemlju, svoje građane , svoju etniju, ili vrlo jednostavno za bilo koga drugog sem za sebe i svoj još jedan mandat.

Da zaključim riješit ćemo mi lako situaciju i sa Vučićem i Milanovićem, ali za to građani moraju izabrati kredibilne ljude, a ne decenijske 'lidere i političare' koji prodadoše i državu i građane i vjeroispovest i integritet i suverenitet za još jedan svoj mandat bilo na vlasti ili u opoziciji.

Plaćamo skupo njihove mandate i njihovu 'ljubav' prema svima nama, što je puno, puno je - poručio je Mijatović na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.