NAKON PRETRESA

Arijana Memić odgovorila Aliji Budnji: Evo, vode mi, niko nije spomenuo da se Muamer sumnjiči za ubistvo

Ali, ovi se peru, peru, kao da je voda kod njih džabe, napisala je Arijana Memić

Arijana Memić odgovorila Aliji Budnji. Avaz

Piše: E. T.

17.9.2021

Arijana Memić, sestra rahmetli Dženana Memića, na Facebooku je odgovorila Aliji Budnji, član Glavnog odbora SDA i vlasnik kompleksa hotela na Ilidži među kojima je i "Crystal" s kojeg su obrisani snimci 8., 9., 10. i 11. februara 2016. godine.  

Podsjetimo, Budnjo je rekao da je on siguran u svog sina Muamera, da on nema veze i da ništa nije kriv. 

- Evo, vode mi, niko nije spomenuo da se Muamer sumnjiči za ubistvo. Ali, ovi se peru, peru, kao da je voda kod njih džabe - objavljeno je na stranici Pravda za Dženana Memića što je podijelila i Arijana Memić. 

Podsjetimo, u Sudu BiH 7. oktobra zakazan je početak suđenje optuženoj petorci u predmetu "Dženan Memić". Taj dan, čitanjem optužnice i uvodnim riječima Tužilaštva BiH počet će sudski proces u predmetu za koji vlada veliko interesovanje javnosti, pogotovo nakon što je nedavno Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine izrekao pravosnažnu oslobođajuću presudu Ljubi i Bekriji Seferoviću, a koje je Kantonalno tužilaštvo Sarajevo optužilo da su skrivili nesreću u kojoj je Memić poginuo.

Na optuženičkoj klupi su Zijad Mutap, njegova kćerka Alisa Mutap - Ramić koja je bila zajedno sa Dženanom Memićem kada je stradao u ilidžanskoj Velikoj aleji 2016. godine, pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Hasan Dupovac i Josip Barić te recepcioner ilidžanskog hotela "Crystal" Muamer Ožegović, koji je radio u noći kada je Memić stradao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.