POTPREDSJEDNIK SDP-A

Mijatović: Hapšenja u Banjoj Luci su pokazna vježba Dodika kako se prođe kad se krade bez njega

Stevandić počeo da solira i kazna odmah, tvrdi Mijatović

D. H.

Vojin Mijatović

Foto: Arhiv


Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na svom Facebook profilu osvrnuo se na posljednja hapšenja u Banjoj Luci te pozvao na usvajanje Zakona o porijeklu imovine.

- Hapšenja u Banjoj Luci su pokazna vježba Milorada Dodika kako se prođe kad se krade bez njega. Stevandić počeo da solira i kazna odmah, nek se spreme Nešić, Selak, Radović, na kraju pa i napravio je milionere od njih. Naravno sve plaća narod pod zastavom Srpske i to na ćirilici!! Javna je tajna ko i koliko krade u svakom dijelu javnog sektora i to traje decenijama, ni ova imena uhapšenih nisu nikakvo iznenađenje. Zato je neophodan Zakon o porijeklu imovine, svi ovi ljudi nisu za kafe imali prije dolaska na pozicije unutar režima. Zakon će biti donijet jednog dana i prijavit ću se sam da prvi budem tretiran zakonom jer se račun narodu mora položiti, a ja nemam šta kriti za razliku od mnogih - napisao je Mijatović.

  • Komentar Vojina Mijatovića

    Komentar Vojina Mijatovića

    Foto: Facebook


Podsjetimo, Odlukom Okružnog suda u Banjaluci, Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, provešće u pritvoru mjesec dana.

Zeljković je uhapšen 16. 09.,  u akciji MUP-a Republike Srpske, koja se provodila po nalogu Posebnog odjeljenja Republičkog javnog tužilaštva.

Više o temi Vojin Mijatović

POTPREDSJEDNIK SDP-A
Mijatović: Licitacije imenima ne donose ništa dobro
NA VRH

Podijeli članak na