POTPREDSJEDNIK SDP-A

Mijatović: Hapšenja u Banjoj Luci su pokazna vježba Dodika kako se prođe kad se krade bez njega

Stevandić počeo da solira i kazna odmah, tvrdi Mijatović

Vojin Mijatović. Arhiv

Piše: D. H.

18.9.2021

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na svom Facebook profilu osvrnuo se na posljednja hapšenja u Banjoj Luci te pozvao na usvajanje Zakona o porijeklu imovine.

- Hapšenja u Banjoj Luci su pokazna vježba Milorada Dodika kako se prođe kad se krade bez njega. Stevandić počeo da solira i kazna odmah, nek se spreme Nešić, Selak, Radović, na kraju pa i napravio je milionere od njih. Naravno sve plaća narod pod zastavom Srpske i to na ćirilici!! Javna je tajna ko i koliko krade u svakom dijelu javnog sektora i to traje decenijama, ni ova imena uhapšenih nisu nikakvo iznenađenje. Zato je neophodan Zakon o porijeklu imovine, svi ovi ljudi nisu za kafe imali prije dolaska na pozicije unutar režima. Zakon će biti donijet jednog dana i prijavit ću se sam da prvi budem tretiran zakonom jer se račun narodu mora položiti, a ja nemam šta kriti za razliku od mnogih - napisao je Mijatović.



Komentar Vojina Mijatovića. Facebook

Podsjetimo, Odlukom Okružnog suda u Banjaluci, Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, provešće u pritvoru mjesec dana.

Zeljković je uhapšen 16. 09.,  u akciji MUP-a Republike Srpske, koja se provodila po nalogu Posebnog odjeljenja Republičkog javnog tužilaštva.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.