ISTOČNO SARAJEVO

Ljubiša Ćosić reagirao na optužbe: Volim jednu ženu, SNSD i Milorada

Sinoć je objavljenao da je u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u jednom baru kada je Ćosić, u alkoholiziranom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnericu Biljanu

Ćosić: Oglasio se na Facebooku. Agencije

L. K. P.

18.9.2021


Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić oglasio se na svom Facebook profilu gdje je napisao da voli svoju porodicu, jednu ženu, Istočno Sarajevo i Milorada Dodika.

Vjeruje se da je ova njegova objava reakcija na pisanje pojedinih medija, koji su ranije danas objavili da je Ćosić sinoć napao svoju partnericu.


-Džaba im sva mržnja i laži, ja volim svoju djecu, svoju porodicu, jednu ženu, naše Istočno Sarajevo i naše ljude, SNSD i Milorada, napisao je Ćosić na Facebooku.

On je pritom objavio i fotografije sa stranačkog skupa na Sokocu, gdje je bio sa drugim partijskim kolegama i šefom stranke Miloradom Dodikom.

Neki mediji su ranije objavili da je sinoć u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u jednom baru kada je Ćosić, u alkoholiziranom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnericu Biljanu. Sagovornici BN TV-a su kazali ovom mediju da je Ćosić bio agresivan te da je nasrtao i na ostale goste.

On je to svojom objavom na Facebooku očito demantirao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.