ISTOČNO SARAJEVO

Ljubiša Ćosić reagirao na optužbe: Volim jednu ženu, SNSD i Milorada

Sinoć je objavljenao da je u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u jednom baru kada je Ćosić, u alkoholiziranom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnericu Biljanu

L. K. P.

Ćosić: Oglasio se na Facebooku

Foto: Agencije


Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić oglasio se na svom Facebook profilu gdje je napisao da voli svoju porodicu, jednu ženu, Istočno Sarajevo i Milorada Dodika.

Vjeruje se da je ova njegova objava reakcija na pisanje pojedinih medija, koji su ranije danas objavili da je Ćosić sinoć napao svoju partnericu.

-Džaba im sva mržnja i laži, ja volim svoju djecu, svoju porodicu, jednu ženu, naše Istočno Sarajevo i naše ljude, SNSD i Milorada, napisao je Ćosić na Facebooku.

On je pritom objavio i fotografije sa stranačkog skupa na Sokocu, gdje je bio sa drugim partijskim kolegama i šefom stranke Miloradom Dodikom.

Neki mediji su ranije objavili da je sinoć u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u jednom baru kada je Ćosić, u alkoholiziranom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnericu Biljanu. Sagovornici BN TV-a su kazali ovom mediju da je Ćosić bio agresivan te da je nasrtao i na ostale goste.

On je to svojom objavom na Facebooku očito demantirao.

NA VRH

Podijeli članak na