MANIFESTACIJE

Golf Fest u Sarajevu okupio ljubitelje najpopularnijih VW automobila iz regije

Na manifestaciji je predstavljeno i nekoliko primjeraka VW Golf 1 koji su prije više od 50 godina proizvedeni u Sarajevu

Anadolija

19.9.2021

Golf Fest privukao ljubitelje VW-a - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Auto 4x4 Club u Sarajevu danas je organizirao Međunarodnu automobilističku manifestaciju pod nazivom "Golf Fest 2021", javlja Anadolu Agency (AA).

Pored domaćih iz Bosne i Hercegovine, na skup vlasnika vozila Volkswagen Golf došli su i gosti iz susjednih država zemalja Zapadnog Balkana.

Okupljanje učesnika i ljubitelja vozila VW Golf organizirano je na Vilsonovnom šetalištu kod mosta Ars Aevi, a potom su defileom došli na novi trg kod Vijećnice, gdje nastavljeno druženje. Manifestacija će u večernjim satima biti završena na mjestu okupljanja u Vilsonovom šetalištu.

Na manifestaciji je, između ostalog, predstavljeno i nekoliko primjeraka VW Golf 1 koji su prije više od 50 godina proizvedeni u Sarajevu te Golf 2 i drugi VW modeli.

Organizatori su kazali da je održavanje ove manifestacije u interesu grada Sarajeva, građana i privrednih subjekata na lokalnom i regionalnom nivou.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.