VELIKI ČOVJEK

Novak Đoković nakon svadbe na Sokocu opet stigao u Visoko: Dječak Vedad mu poklonio duksericu

I ovoga puta, iako je došao bez najave, brojni simpatizeri ovog sportiste su čekali na njegov izlazak i fotografiju za uspomenu

Đoković u društvu domaćina Osmanagića. N. Smajović

Piše: N. Smajović

19.9.2021

I treći dan boravka u našoj zemlji, najbolji teniser svijeta Novak Đoković, nije odolio da barem nakratko dođe do Bosanske doline piramida u Visoko i "napuni" se energijom iz tunela Ravne. Sinoć je bio na svadbi na Sokocu.


Dječak Vedo poklonio Đokoviću duksericu. N. Smajović

I ovoga puta, iako je došao bez najave, brojni simpatizeri ovog sportiste su čekali na njegov izlazak i fotografiju za uspomenu.

Novak nije imao vremena za izjave, ali je zato izdvojio vrijeme da se uslika i kao poklon primi duksericu Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka", koju mu je uručio mali heroj iz Zenice Vedad Hadžić.


Nole je ovog puta u našoj zemlji boravio tri dana. N. Smajović

- Ovo je jedan mali poklon za Noleta i dr. Osmanagića od našeg udruženja, u znak zahvalnosti za sve što rade u svojim oblastima, a na ovaj način će pomoći i naše udruženje, jer će i oni skrenuti pažnju na naše male heroje, koji vode herojske bitke, te samim time postati i naši ambasadori - kazao je Jasmin Hadžić, otac malog heroja Vede.

Nole je ovog puta u našoj zemlji boravio tri dana, a na kraju nam je još jednom poručio da se u Bosansku dolinu piramida vraća jako brzo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.