REAKCIJE

Vukanović pozdravlja podršku Stanivukovića: Važno je da budemo složni i solidarni, Dodik želi uništiti BN!

To je nedopustivo, da u 21-om vijeku neko na silu ukida signal neke medijske kuće, navodi Vukanović

D. Hadžović

Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović

Foto: Arhiv


Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković odlučio je pridružiti se protestima koji će se održati 2. oktobra na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Prvobitno je poslanik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović pozvao građane koji koji žele reći ne "nasilju, gušenju slobode govora, mišljenja i gaženju Ustava" na proteste.

  • Objava Draška Stanivukovića na Facebooku

    Objava Draška Stanivukovića na Facebooku

    Foto: Facebook


U izjavi za "Avaz" Nebojša Vukanović pozdravlja podršku Stanivukovića i napominje da sada svi iz opozicije moraju biti složni.

- Važno je da budemo složni i solidarni u stvarima koje su od opšteg značaja, a to je svakako odbrana slobode govora, Ustava i ljudskih prava. Jasno je da Milorad Dodik želi na silu uništiti BN televiziju kao najgledaniji i najuticajniji medij, jer ga ne kontroliše i da je to put u jednoumlje i totalitarizam. To je nedopustivo, da u 21-om vijeku neko na silu ukida signal neke medijske kuće, i očekujem da akademska zajednica, novinari i svi građani ustanu i kažu DOSTA JE NASILJA. Protest organizuju opozicione političke partije, poslanici i gradonačelnici zbog odbranu slobode govora, stop teroru, nasilju i jednoumlju i naravno da moramo oko ovakvih pitanja pokazati slogu - upozorava Vukanović.

Opis: Nebojša Vukanović u "Crvenoj olovci"

Youtube

NA VRH

Podijeli članak na