SAOPĆENJE

GO SBB Mostar: Velež će ostati ponosan i dostojanstven, a Nogometni savez treba ispitati svoju odluku

Veležova brilijantna igra ove godine i uspjesi nisu mogli rezultirati boljim, već naprotiv, krenuti putem rušilačkog i silaznog puta, saopćeno je iz GO SBB Mostar

Fu. M.

Oglasili se iz Gradskog odbora SBB Mostar

Foto: Avaz


Glavni odbor Saveza za bolju budućnost Mostar reagirao je nakon posljednjih dešavanja na utakmici Velež - Borac.

Podsjetimo, utakmica je prekinuta i registrovana službenim rezultatom 0:3. Nakon utakmice glavnom sudiji Sabriji Topaloviću zapaljeno je i vozilo. Nogometni savez Bosne i Hercegovine potom je drakonski kaznio Rođene.

  • GO SBB Mostar izdao saopćenje

    GO SBB Mostar izdao saopćenje

    Foto: Ilustracija


Saopćenje GO SBB Mostar prenosimo u cijelosti.

- U ovoj državi sve se može podnijeti, osim uspjeha, činjenica je. Veležova brilijantna igra ove godine i uspjesi nisu mogli rezultirati boljim, već naprotiv, krenuti putem rušilačkog i silaznog puta.

Nogometni Savez trebao bi ispitati svoju odluku, jer gospodin Hasić u svojoj izjavi je upravo Mostarski, na samo nama poznat način, šalom tj. liskalukom, pokušao umanjiti tenzije oko cijele stvari. Međutim, to je bio adut da se kazni i udalji od ljudi kojima je bio vjetar u leđa i način da degradiraju sjajan uspjeh Veleža. Velež se volio svih ovih godina, za njega se borilo i istrajalo.

  • Velež drakonski kažnjen

    Velež drakonski kažnjen

    Foto: Avaz


Velež će stajati i biti kada ne bude ni nas, ponosan i dostojanstven u svijetu fudbala!" - saopćeno je iz Gradskog odbora SBB Mostar na čijem čelu je Alma Pašić.

NA VRH

Podijeli članak na