REAGIRANJA

SNSD-ovci komentiraju snimak jahanja Draška Stanivukovića: Sve liči na cirkusku arenu i rijaliti

Ukoliko se to dešavalo u prostorijama PDP-a, obistinjuje se ona poslovica: 'Kako ste posijali, tako ćete i požnjeti'

Srna

Snježana Novaković Bursać

Foto: Avaz


Snježana Novaković Bursać, šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH izjavila je Srni da je kao nekadašnjeg odbornika u Skupštini grada Banja Luka i stanovnika ovog grada sramota što Banja Luka danas sve više liče na cirkusku arenu i rijaliti studio.

- Povodom snimka "škole jahanja" koji kruži internetom, a gdje je 'model konja' upravo gradonačelnik mog grada (Draško Stanivuković), zaista me sramota i znam da se to tiče svih nas koji živimo u ovom gradu. Gradonačelnik predstavlja naš grad i njegove stanovnike, a ovo je, nažalost, nastavak blamiranja naše Banja Luke i to u regionalnim okvirima. Od jednog lijepog, uređenog grada, Banja Luka danas sve više liči na cirkusku arenu i rijaliti studio. Postoje značajne snage unutar i izvan BiH koje ne žele da Banjaluka bude važan, ozbiljan grad, a čini mi se da im sadašnji gradonačelnik svojski pomaže u tome - rekla je Bursać.

Ona smatra da treba što prije utvrditi gdje je snimak nastao, dodavši da je očigledno da je nastao u radno vrijeme.

- Ukoliko se to dešavalo u prostorijama PDP-a, obistinjuje se ona poslovica: 'Kako ste posijali, tako ćete i požnjeti'. Međutim, ukoliko se ovo dešavalo u prostorijama Gradske uprave tužna sam, zgađena i ljuta. Ban Svetislav Tisa Milosavljević je tu zgradu napravio, a generacije drugih očuvale, da bi služila građanima, da bi se s tog mjesta upravljalo Banovinom, a kasnije i gradom, a ne da se po njoj bijesna djeca igraju konja i jahačica - istakla je Bursać.

U javnosti se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi Banja Luka, jaše gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da "jaše konja", prenosi Srna.

NA VRH

Podijeli članak na