PANDAN BANJA LUCI

Narodni skup "Bijeljina mora bolje": Žele "razdrmati" gradonačelnika Ljubišu Petrovića

Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini je u utorak, 28. septembra, pozvao Petrovića da deblokira grad ili će biti prinuđeni da pokrenu njegov opoziv

Skup u Bijeljini. ATV

E. T.

2.10.2021

U Bijeljini se održava narodni skup pod nazivom "Bijeljina mora bolje". Skup, koji se održava na Gradskom trgu, počeo je u 17.00 sati, javla ATV.

Na transparentima građani nose ispisane poruke "Izvuci se iz podaničke mreže", "Ne brukaj nas više", "Stop propadanju Bijeljine", "Obećao si eksperte, a doveo si kumove i rođake" i "Smjena".

Skupu prisustvuju čelnici gradskih organizacija stranaka koje čine skupštinsku većinu, koji su u izjavi medijima prije skupa poručili da su okupljeni, složni i spremni za promjene u Bijeljini. Okupljeni nose zastave RS i Bijeljine.

Protest protiv gradonačelnika Bijeljine. ATV

Član Glavnog odbora SNSD-a Aleksandar Đurđević rekao je juče da Bijeljina kao grad više nema vremena za gubljenje i tapkanje u mjestu i da protestni skup ima za cilj da "razdrma" gradonačelnika Ljubišu Petrovića da konačno počne da radi svoj posao.

Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini je u utorak, 28. septembra, pozvao Petrovića da deblokira grad ili će biti prinuđeni da pokrenu njegov opoziv.

Predsjednik tog odbora Vladimir Lazić rekao je da Petrović od početka svog mandata uporno opstruiše razvoj Semberije, zbog čega trpe građani koji su pozvani da sutra izađu na trg u Bijeljini i pokažu svoje nezadovoljstvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.