ŠOKANTNO

Novinar iz Prijedora Marko Munjiza objavio nove šokantne fotografije i prepisku: Gradonačelnik Dalibor Pavlović je pokušao samoubistvo?!

Iz prepiskse se vidi da Pavlović šalje fotografije ženskoj osobi kojoj piše da će se ubiti, da je voli, da je moli za poziv...

E. T.

Šokanntne fotografije je gradonačelnik Prijedora slao izvjesnoj ženskoj osobi

Foto: Facebook


Manji bh. entitet trese nova afera, a riječ je o skandaloznim fotografijama gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića (SNSD). U javnost su procurile Pavlovićeve fotografije s ustima punim tableta te pored wc šolje. Jutros je novinar Munjiza objavio fotografije razgovora Pavlovića sa ženskom osobom. 

 • Nove šokantne fotografije objavio novinar Munjiza

  Nove šokantne fotografije objavio novinar Munjiza

  Foto: Facebook


Iz prepiskse se vidi da Pavlović šalje fotografije ženskoj osobi kojoj piše da će se ubiti, da je voli, da je moli za poziv...

 • Šta je razlog ovakvog ponašanja

  Šta je razlog ovakvog ponašanja

  Foto: Facebook


- Kao što sam već najavio, danas ću javnosti da prezentujem dokaze, u vidu fotografija i screenshotova razgovora gradonačelnika Prijedora i jedne žene (čije ime neću spominjati), gdje postoji osnovana sumnja da je gradonačelnik Prijedora, pokušao da izvrši samoubistvo - napisao je Munjiza.

 • Selfie fotografije slao ženi

  Selfie fotografije slao ženi

  Foto: Facebook


Dalibor Pavlović je ispred stranke SNSD, na proteklim lokalnim Izborima, postao gradonačelnik trećeg najvećeg grada u RS.

 • Šokantne fotografije gradonačelnika Prijedora

  Šokantne fotografije gradonačelnika Prijedora

  Foto: Facebook


- Kao neko, ko obavlja ovako značajnu funkciju, ima daleko veću odgovornost za svoje postupke, nego običan čovjek! Vjerujem da se većini ljudi, nekad u životu desi da se zaljube i da ta ljubav bude neuzvraćena, ali to svakako nije razlog za samoubistvo! Ja lično, prema tom čovjeku, kao običnom čovjeku, Daliboru Pavloviću, kao nekome ko je u tom trenutku patio, osjećam empatiju i sažaljenje. 

 • Objave na društvenim mrežama

  Objave na društvenim mrežama

  Foto: Facebook


Ali kao gradonačelniku, članu SNSD stranke, koja je uništila moju RS, i nekome ko vodi moj grad, grad u kojem sam rođen, osjećam samo sramotu i gađenje, a vjerujem da govorim u ime većine Prijedorčana!

Poštovani gradonačelniče, s obzirom da Vam "samoubistvo" nije uspjelo, ja Vas molim, u svoje, a vjerujem i u ime većine prevarenih birača, da ne prenosite vaše suicidne sklonosti na naš grad Prijedor, i molim Vas da podnesete neopozivu ostavku! Prijedor zaslužuje bolje - napisao je Munjiza. 

Facebook je post novinara Munjize vlo brzo uklonio. 

NA VRH

Podijeli članak na