ISTRAŽUJEMO

Ni koronavirus ne smeta prostituciji u Sarajevu: Sat "druženja" 200 eura!

Među brojnim prodavačicama ljubavi djevojke iz Sarajeva, a mogu se pronaći i one iz drugih bh. gradova

Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze neka djeca. Ilustracija

Piše: B. Cerić - A. Čengić

6.10.2021

Uvijek sam s osmijehom na licu i u potrazi za novim seksualnim avanturama. Vjerujem da ćemo se oboje lijepo družiti, jedan je od brojnih oglasa mladih djevojaka iz Bosne i Hercegovine, koje na internet-stranici „City Of Love“ nude pratnju i seksualne usluge za novac.

Ova stranica postoji već nekoliko godina i poznata je svim korisnicima koji tragaju za drugaricama noći. Među brojnim prodavačicama ljubavi iz cijelog svijeta na ovoj stranici našlo se i 127 djevojaka iz Sarajeva koje se otvoreno nude klijentima.

Cjenovnik usluga

Njihove profile nerijetko postavljaju i njihovi makroi, koji, ipak, ostaju u sjeni. Plavuše, crnke i brinete objavljuju svoje izazovne fotografije. Osim navedene visine i težine, Sanja, Adriana, Azra, Melani i ostale obavezno nude cjenovnik svojih usluga.

Tako pola sata košta oko 100 eura, sat 200, četiri 400, a 24 sata koštaju i do 1.500 eura. Pozvali smo jednu koju smo, između ostalog, pitali kako naplaćuje.

Iza mnogih oglasa za masaže kriju se seksualne usluge. Ilustracija

 Plaćanje se vrši isključivo na isti dan ili nekoliko sati prije na tekući račun u banci ili putem “Westerna”. Noć je 150 eura, možemo kod mene ili kod tebe - kaže nam Sanja, koja se opisala kao atraktivna plavuša, visoka 180 centimetara.

- A koje usluge nudite - pitamo je.

- Za tu cijenu radim sve, pa čak i neke perverzije - poručuje nam.

I u nekim drugim oglasima postoji slična ponuda. Nakon poziva djevojci koja se opisala kao atraktivna plavuša koja pruža usluge starijima od 40 godina dobili smo zanimljiv odgovor.

- Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze neka djeca. Tu sam ja, kod bolnice Koševo. Pola sata 80 KM - rekla je.

Kada smo je pitali strahuje li od koronavirusa te zahtijeva li Covid test od svojih mušterija, baš se nasmijala.

- Ma ne treba ništa, bolan - naglasila je.

Njihove adrese

Grbavica, Otoka, Ilidža, Bistrik, neki su od dijelova bh. prijestonice odakle su se djevojke javljale i zahtijevale isključivo susret na svojim adresama. Iza mnogih novinskih i internet-oglasa za masaže kriju se seksualne usluge koje koštaju od 30 do 500 KM.

Prostitucija se vrši po stanovima, ali i po hotelskim sobama, klijent može da bira. Neke od njih svoje oglase objavljuju na engleskom jeziku, čime ciljaju prvenstveno inozemne klijente. Jedna 23-godišnjakinja nudi sve vrste seksa, kako s muškarcima tako i sa ženama, a pristaje i na grupni seks.

Posljednji slučaj hapšenja

U Kantonalnom sudu Sarajevo nastavljeno je suđenje Ramelu Jusufiju, Nejri Jusufović, Emiru Šušiću, Alenu Krtičiću i Fahrudinu Hajdarbašiću, optuženima za navođenje na prostituciju, organiziranu trgovinu ljudima i neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Optužena Nejra Jusufović bavila se prostitucijom, dok se Ramel Jusufi tereti da je pravio profile djevojaka na internet-stranici cityoflove.com. Ovo je ujedno i posljednja velika akcija na suzbijanju prostitucije u KS.


I muškarci se nude

Među oglasima djevojaka iz Sarajeva svoju ponudu istakla su i dvojica muškaraca. Samo žene, naglašava mladić s Marindvora koji nije naveo svoju cijenu.

- Poslovne dame, udate koje žele dobar provod, uz strogu tajnost i diskreciju, neka se jave, a, naravno, i ostale djevojke, otvoren sam za sve opcije. Pusa - poručuje 37-godišnjak koji nudi usluge po cijeni od 50 do 500 eura za cijelu noć.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.