ISTRAŽUJEMO

Ni koronavirus ne smeta prostituciji u Sarajevu: Sat "druženja" 200 eura!

Među brojnim prodavačicama ljubavi djevojke iz Sarajeva, a mogu se pronaći i one iz drugih bh. gradova

B. Cerić - A. Čengić

Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze neka djeca

Foto: Ilustracija


Uvijek sam s osmijehom na licu i u potrazi za novim seksualnim avanturama. Vjerujem da ćemo se oboje lijepo družiti, jedan je od brojnih oglasa mladih djevojaka iz Bosne i Hercegovine, koje na internet-stranici „City Of Love“ nude pratnju i seksualne usluge za novac.

Ova stranica postoji već nekoliko godina i poznata je svim korisnicima koji tragaju za drugaricama noći. Među brojnim prodavačicama ljubavi iz cijelog svijeta na ovoj stranici našlo se i 127 djevojaka iz Sarajeva koje se otvoreno nude klijentima.

Cjenovnik usluga

Njihove profile nerijetko postavljaju i njihovi makroi, koji, ipak, ostaju u sjeni. Plavuše, crnke i brinete objavljuju svoje izazovne fotografije. Osim navedene visine i težine, Sanja, Adriana, Azra, Melani i ostale obavezno nude cjenovnik svojih usluga.

Tako pola sata košta oko 100 eura, sat 200, četiri 400, a 24 sata koštaju i do 1.500 eura. Pozvali smo jednu koju smo, između ostalog, pitali kako naplaćuje.

  • Iza mnogih oglasa za masaže kriju se seksualne usluge

    Iza mnogih oglasa za masaže kriju se seksualne usluge

    Foto: Ilustracija


 Plaćanje se vrši isključivo na isti dan ili nekoliko sati prije na tekući račun u banci ili putem “Westerna”. Noć je 150 eura, možemo kod mene ili kod tebe - kaže nam Sanja, koja se opisala kao atraktivna plavuša, visoka 180 centimetara.

- A koje usluge nudite - pitamo je.

- Za tu cijenu radim sve, pa čak i neke perverzije - poručuje nam.

I u nekim drugim oglasima postoji slična ponuda. Nakon poziva djevojci koja se opisala kao atraktivna plavuša koja pruža usluge starijima od 40 godina dobili smo zanimljiv odgovor.

- Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze neka djeca. Tu sam ja, kod bolnice Koševo. Pola sata 80 KM - rekla je.

Kada smo je pitali strahuje li od koronavirusa te zahtijeva li Covid test od svojih mušterija, baš se nasmijala.

- Ma ne treba ništa, bolan - naglasila je.

Njihove adrese

Grbavica, Otoka, Ilidža, Bistrik, neki su od dijelova bh. prijestonice odakle su se djevojke javljale i zahtijevale isključivo susret na svojim adresama. Iza mnogih novinskih i internet-oglasa za masaže kriju se seksualne usluge koje koštaju od 30 do 500 KM.

Prostitucija se vrši po stanovima, ali i po hotelskim sobama, klijent može da bira. Neke od njih svoje oglase objavljuju na engleskom jeziku, čime ciljaju prvenstveno inozemne klijente. Jedna 23-godišnjakinja nudi sve vrste seksa, kako s muškarcima tako i sa ženama, a pristaje i na grupni seks.

Posljednji slučaj hapšenja

U Kantonalnom sudu Sarajevo nastavljeno je suđenje Ramelu Jusufiju, Nejri Jusufović, Emiru Šušiću, Alenu Krtičiću i Fahrudinu Hajdarbašiću, optuženima za navođenje na prostituciju, organiziranu trgovinu ljudima i neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Optužena Nejra Jusufović bavila se prostitucijom, dok se Ramel Jusufi tereti da je pravio profile djevojaka na internet-stranici cityoflove.com. Ovo je ujedno i posljednja velika akcija na suzbijanju prostitucije u KS.

I muškarci se nude

Među oglasima djevojaka iz Sarajeva svoju ponudu istakla su i dvojica muškaraca. Samo žene, naglašava mladić s Marindvora koji nije naveo svoju cijenu.

- Poslovne dame, udate koje žele dobar provod, uz strogu tajnost i diskreciju, neka se jave, a, naravno, i ostale djevojke, otvoren sam za sve opcije. Pusa - poručuje 37-godišnjak koji nudi usluge po cijeni od 50 do 500 eura za cijelu noć.

NA VRH

Podijeli članak na