SAŠA BURSAĆ OBJASNIO

Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora sutra daje ostavku: Gradski odbor SNSD-a mu pružio podršku

Inače, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a nakon što su u javnosti objavljenje skandalozne Pavlovićeve fotografije, zatražio je da on podnese ostavku

E. T.

Skandalozne fotografije procurile u javnost

Foto: Facebook


Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora sutra će potpisati ostavku na ovu funkciju, potvrdio je Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u ovom gradu.

- Ostavka nije potpisana i poslana Centralnoj izbornoj komisiji zbog proceduralnih razloga. Imali smo Skupštinu grada Prijedora i bilo je potrebno uraditi neke proceduralne stvari. Ostavka je najavljena i po mojim informacijama bit će potpisana i poslana sutra - rekao je Bursać za "Nezavisne".

On je rekao da će cijeli Gradski odbor SNSD-a Prijedora izaći danas na skup podrške da podrži Pavlovića kao prijatelja i kao kolegu jer smatraju da mu je, objavljivanjem privatnih fotografija u javnosti, nanesena ogromna šteta.

- Te privatne fotografije iskoristila je opozicija. Pavlović kao gradonačelnik u posljednjih devet mjeseci nije napravio nijednu grešku i uradio je ono što njegov prethodnik nije za četiri godine. Napravio je veliki posao i kao odbornik i predsjednik Gradskog odbora tvrdim da je uradio ogroman posao i ni zarez jedan nije pogriješio - rekao je Bursać.

Inače, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a nakon što su u javnosti objavljenje skandalozne Pavlovićeve fotografije, zatražio je da on podnese ostavku.

Nakon toga, Pavlović je u četvrtak rekao da je podnio ostavku, međutim kako saznajemo ona će zvanično biti potpisana tek sutra.

NA VRH

Podijeli članak na