MLAĐEN SAMARDŽIĆ

Razočaran nagradom koju mu je uručio Draško Stanivuković: Pobjednik banjalučkog maratona dobio litar rakije, ali "nepravda" je ispravljena

Ovo je jako ružno od organizacije Banjalučkog maratona, naveo je Samardžić

E. T.

Samardžiću nagradu uručio Draško Stanivuković

Foto: Facebook


Mlađen Samardžić, atletičar iz Brčkog, koji je slavio u trci na 10 kilometara na prvom Banjalučkom maratonu bio je više nego razočaran nagradom koju je navodno dobio.

Naime, on tvrdi da je za pobjedu dobio litar rakije, dok su u ženskoj konkurenciji, podijeljene mnogo vrjednije nagrade.

– Osvojeno 1. mjesto na 10 km na Banjalučkom maratonu, zadovoljan sam svojim trčanjem. Jako sam razočaran ovom organizacijom. Ja kao najbrži na 10 km sam dobio flašu rakije dok su žene dobile telefone i laptop. Ovo je jako ružno od organizacije Banjalučkog maratona – podijelio je svoje razočarenje na društvenim mrežama atletičar iz Brčkog.

Međutim, prije pola sata je objavio novi status u kojem tvrdi da su mu se javili ljudi iz kompanije Mozzart.

- Ljudi, kompanija Mozzart me je kontaktirala upravo i rekli su da ću od njih da dobijem nov laptop, iako oni nisu pripremali glavnu nagradu. Ne znam šta da kažem osim hvala svima iz Mozzarta, ja sam student i ovo će mi strašno značiti - napisao je Samardžić.

Više o temi Banja Luka

UHAPŠEN OSUMNJIČENI
Incident u Banjoj Luci: Udario šakom u glavu konobaricu
NA VRH

Podijeli članak na