NAKON PODNESENE OSTAVKE

Pavlović: Osoba sa fotografija koje gledate prethodnih dana nije pravi Dalibor Pavlović, više sile su utjecale na mene?!

Istakao je da u trenucima koje proživljava zajedno sa svojom porodicom i kada s nevjericom posmatra dane iza sebe, jedino što je shvatio da je trenutno bitno jesu isključivo zdravlje njegove porodice

N. Aj.

Pavlović: Podnio ostavku na poziciju gradonačelnika Prijedora

Foto: Arhiv


Osoba sa fotografija koje gledate prethodnih dana, nije pravi Dalibor Pavlović i sve što mogu reći u tom smislu, je zaključak da su više sile utjecale na mene i da mi je sada najbitnije što sam živ i što je moja porodica uz mene, naveo je, između ostalog, Dalibor Pavlović na svom Facebook profilu.

Prethodno se zahvalio na skupu podrške, te istakao da je podnio ostavku na poziciju gradonačelnika Prijedora.

Scene nemorala i razvratništva

– Moj nivo nije i nikada neće biti pljuvanje bilo koga. Istražni organi će odraditi svoj dio posla i istina će biti dostupna za javnost. Ali osjećam odgovornost, da naglasim da otkako radim kao gradonačelnik Prijedora, svako veče odlazim na spavanje s mislima, kako tako niska nasljeđena budžetska sredstva rasporediti na sve one građane i strukture koje su u stanju potrebe. A čovjek koji tako djeluje i nastupa, sebi ne može priuštiti scene nemorala i razvratništva, kakve su javno predstavljene javnosti sa jasnim ciljem destabilizacije SNSD-a i progresa koji smo u Prijedoru ostvarili – napisao je Pavlović.

Dodao je da je isti onaj čovjek kakav je bio i kao direktor Fonda za zdravstvo, prije nego što ga je izabralo njegovo građanstvo za gradonačelnika Prijedora.

– Onaj čovjek, koji se danas pita šta se to moglo promijeniti da se u proteklih nekoliko dana, naši građani najbizarnije uznemire i izmanipulišu i da im se na zao i beskrupulozan način, onemogući vjera u bolju i svjetliju budućnost na kojoj smo svi zajedno radili i na kojoj radimo. To je ono što boli kreatore ovog nezamislivog scenarija: vrijeđanje intelekta i morala svih nas – napisoa je on.

  • Pavlović se oglasio na Facebooku

    Pavlović se oglasio na Facebooku

    Foto: Printscreen


Šokantne fotografije

Istakao je da u trenucima koje proživljava zajedno sa svojom porodicom i kada s nevjericom posmatra dane iza sebe, jedino što je shvatio da je trenutno bitno jesu isključivo zdravlje njegove porodice i jak Prijedor.

- Prijedor kakvim smo ga krenuli graditi. Čvrst i jak, sa dobrom ekipom koja popravlja nešto što je rušeno 16 godina – poručio je on.

Naveo je da način na koji su rušene dobre vrijednosti, najbolje ilustruje situacija u kojoj se našao i “čitav ovaj montirani proces”.

On kaže da će predloženom kandidatu SNSD-a i koalicije, pružiti svu moguću pomoć i podršku, a isto moli i Prijedorčane.

Pavlović je detaljno naveo i šta je sve uradila Gradska uprava tokom nepunih deset mjeseci njegovog mandata.

Podsjećamo, Pavlović je podnio ostavku nakon što su u javnost isplivale šokantne fotografije na kojima se vidi da ima puna usta tableta, leži u različitim toaletima pored WC šolje i povraća, kao i prepiske sa ženskom osobom u kojima navodi da će izvršiti samoubistvo.

NA VRH

Podijeli članak na