NAKON SKANDALA U PRIJEDORU

Dragojević-Stojić poručila: SDS će poraziti SNSD i njihovu izopačenu politiku

Umjesto da pogledaju sebe u ogledalo i uvide svoje mane, Saša Bursać u istom maniru Dalibora Pavlovića nastavlja da opravdanja za svoja moralna, ali i politička posrnuća traži u SDS-u, kazala je Dragojević-Stojić

Maja Dragojević Stojić, članica Predsjedništva SDS-a. SDS

N. Aj.

12.10.2021

Nakon priče o vračarama i višim silama, zavjerama protiv Pavlovića iz kafića na ćošku, dizanju iz pepela posrnulog gradonačelnika u maniru ptice feniks, došle su na red i fikcije da je SDS u Prijedoru odgovoran za moralni sunovrat koji sebi ovih dana dozvoljavaju prvaci prijedorskog SNSD-a – istaknula je dr. Maja Dragojević Stojić, članica Predsjedništva SDS-a reagujući na pres konferenciju Saše Bursaća.

Članica Predsjedništva SDS-a kazala je da se nastavlja blamiranje pojedinaca iz prijedorskog SNSD-a kome se očigledno ne nazire kraj i koje već sada postaje neprijatno.

- Umjesto da pogledaju sebe u ogledalo i uvide svoje mane, Saša Bursać u istom maniru Dalibora Pavlovića nastavlja da opravdanja za svoja moralna, ali i politička posrnuća traži u SDS-u. Samo je jedna istina: SDS će vas poraziti, i vašeg budućeg kandidata i vašu izopačenu politiku. A Saši Bursaću također poručujem da ne bi bilo loše da i on uzme mjesec odmora jer su psihoze i optuživanja drugih za svoje greške sa Dalibora Pavlovića očigledno prešle i na njega – zaključila je Maja Dragojević Stojić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.