JASNE PORUKE

Davor Dragičević za "Avaz": Pozivam Lukača, Ilića i Kremenovića da me uhapse, ostaje samo mogućnost da me surovo likvidiraju kao i mog sina!

Ovaj put obećava strožiji način traženja pravde i poziva nadležne organe u RS da ga i uhapse ako će to biti vodilja ka konačnom razrješenju slučaja "David Dragičević"

M. Muračević

Davor Dragičević: Tačan datum dolaska će objaviti sljedeće sedmice

Foto: Avaz


Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, nedavnom objavom da se vraća u Bosnu i Hercegovinu izazvao je burne reakcije u javnosti. 

Ovaj put obećava strožiji način traženja pravde i poziva nadležne organe u RS da ga i uhapse ako će to biti vodilja ka konačnom razrješenju slučaja "David Dragičević". Tačan datum dolaska će objaviti sljedeće sedmice.

Sada je sve na institucijama Bosne i Hercegovine

- Dragana Lukača, Darka Ilića i Dubravka Kremenovića pozivam da me uhapse čim dođem u entitet, u protivnom to će biti njihovo priznanje da su oni lično nalogodavci, otmičari i ubice moga sina Davida. Sada je sve na institucijama Bosne i Hercegovine i SIPA-e, vidjet ćemo ubrzo da li su u stanju da zaštite život moje porodice, mene i članova grupe pravda za Davida - poručio je Dragičević u razgovoru za portal "Avaza".

Uskoro će građanima BiH sve biti mnogo jasnije

Sve što se bude dešavalo prilikom njegovog povratka u Bosnu i Hercegovinu, kako ističe hrabri otac, sada je isključiva odgovornost institucija BiH i Tužilaštva BiH.

- Uskoro će građanima BiH sve biti mnogo jasnije. Ja se vraćam po pravdu za mog Davida i niko ne više u tome neće zaustaviti i sputati. Ubicama i zločincima ostaje samo mogućnost da me surovo likvidiraju kao i mog sina - kaže Davor Dragičević. 

NA VRH

Podijeli članak na