ZASTUPNICA SNSD-A

Sanja Vulić: Ti si Dragane Mektiću primitivac, promovišeš nasilje nad ženama

i si neko protiv koga se vodi proces zbog trošenja novca, poručila je Vulić

Sanja Vulić oštro odgovorila Draganu Mektiću. Agencije

Srna

19.10.2021

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da je jedan od onih koji promovira nasilje nad ženama Dragan Mektić, a od nasilja kreće sve.

- U svojim izjavama nisam nikada vrijeđala Dragana Mektića niti bilo koga drugog već sam svoje stavove iznosila argumentovano i riječnikom primjerenim javnom prostoru. A on, ako je kadar neka napiše bilo šta bez neprimjerenog riječnika. Nazivati nekoga glupim i ludim u javnom prostoru niti je primjereno, niti dopušteno sa takve pozicije, a njemu je to redovno obraćanje na društvenim mrežama - istakla je Vulić.

Zavuci se u mišiju rupu

Ona je poručila Mektiću nakon njegovih uvreda iznesenih na njen račun da radi ono što je naučio – da zove sve ambasade, titra im, dodvorava se i podržava sve što je antisrpsko.

- Pozovi i sva ženska udruženja koja podržavaju tvoje bahaćenje i prostakluke nad ženama. Ali, za početak bolje objasni građanima RS-a kakve malverzacije si radio tokom ministarskog mandata. Ti si neko protiv koga se vodi proces zbog trošenja novca, teško da imaš argumenata da kažeš bilo šta nekom drugom. Bolje ti je zavuci se u mišiju rupu i ćuti - poručila je Vulić Mektiću prenosi Srna.

Mektićeve gluposti

Ona je navela da je Dragan Mektić čovjek koji konstantno iznosi eklatantne laži i manipuliše javnim prostorom, te da je za njega normalan diskurs ogoljavanje nasilnog govora, laži i uvreda.

- Čak i meni koja nemam problem pokazati samozgražavanje ponestaje uvreda koje smatram adekvatnim odgovorom na Mektićeve gadosti jer takav antiintelektualizam rijetko se sreće. Ti si Dragane Mektiću primitivac bez skrupula! Mizoginista koji ugroža ženski rod. I čisto da znaš, tek ću da te nerviram, slušaćeš me i gledati još dugo. Nema uvrede kojom me prostak kakav si ti može slomiti - naglasila je Vulić reagujući na uvrede koje joj Mektić redovno upućuje na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.