REAKCIJE

Košarac: Opozicija razočarana činjenicom da niko u srpskom narodu ne želi sankcije

Građani Republike Srpske i sa te pres-konferencije čuli su ono od čega opozicionari danima bježe

Fu. M.

Staša Košarac

Foto: Agencije


Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je Srni da reakcije opozionara u Republici Srpskoj nakon susreta člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem govore da oni nisu gledali konferenciju za novinare, već da su svoje komentare pisali na osnovu onoga šta su oni željeli da se dogodi na sastanku u Beogradu.

- Građani Republike Srpske i sa te pres-konferencije čuli su ono od čega opozicionari danima bježe, a to je da će Republika Srpska nastaviti da se bori za svoja Ustavom garantovana prava pravnim i političkim sredstvima - istakao je Košarac.

On je rekao da mu "reakcije opozicije govore da su razočarani činjenicom da niko u srpskom narodu, bez obzira s koje strane Drine gledali, ne bi podržao da opoziciju Republike Srpske okupatori dovedu na vlast smjenjujući legalno izabrane političare u RS-u".

- Primjetno je da su nakon Dodikove reakcije da 'nema ništa tajno što neće biti javno', opozicionari horski počeli da ponavljaju da oni očekuju da Dodika smijene na izborima, a ne da ga neko uklanja sankcijama. I ta reakcija je iznuđena zbog osuda javnosti u Republici Srpskoj koja je shvatila da sankcije u Republici Srpskoj prizivaju bošnjački političari, ali i opozicioni prvaci u RS svjesni da na izborima protiv Dodika nemaju šanse- istakao je Košarac.

Više o temi Staša Košarac

OSNOVNI SU SOKOLAC
Košarac podnio tužbu za klevetu protiv Stanića
NA VRH

Podijeli članak na