NAKON JUČERAŠNJEG NAPADA

Govedarica podržao Trivić: Dodik očigledno ne trpi one koje ne može da kontroliše

Degutantno je bilo slušati salve uvreda koje je Milorad Dodik uputio Jeleni Trivić u naletu svoga bijesa, kazao je Govedarica

N. Aj.
  • Govedarica podržao Trivić nakon jučerašnjih Dodikovih napada

    Govedarica podržao Trivić nakon jučerašnjih Dodikovih napada

    Foto: Avaz


Iskrena i ljudska podrška ženi, majci i političaru Jeleni Trivić koja je jučer bila meta besomučnih napada nerazumnog čovjeka kojem je predsjednik Narodne skupštine dozvolio da se iživljava nad poslanicima, dignitetom skupštine i sa zdravim razumom svih ljudi u RS, poručio je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS-a.

- Degutantno je bilo slušati salve uvreda koje je Milorad Dodik uputio Jeleni Trivić u naletu svoga bijesa. Takvu nekulturu i bahatost nije niko zabilježio u Narodnoj skupštini RS od njenog nastanka do danas – kazao je Govedarica.

On je poručio da potpuno razumije Jelenu Trivić jer je i sam nekad ranije bio meta Dodikovih mnogobrojnih uvreda kao i prostačkih psovki.

- Dodik očigledno ne trpi one koje ne može da kontroliše i koji javno iznose svoje protivljenje njegovoj politici suicidnoj po RS, pa je sa govornice urlao i prijetio u maniru seoskog kabadahije – zaključio je Govedarica.

NA VRH

Podijeli članak na