O PUTU CVIJANOVIĆ U SAD

Šarović: Politika svježeg daška vjetra ponovo na turneji po Americi

oš zanimljivije je to što je Cvijanović otišla na kraj svijeta da se sastane sa "mrskim Amerikancima", a "dosegnula" je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni, zaključio je Šarović

N. Aj.

5.11.2021

Mirko Šarović, predsjednik SDS. Arhiv

Politika svježeg daška vjetra je ponovo na turneji po Americi. Do jučer su izdajnici bili svi oni koji su telefonom navodno razgovarali sa Eskobarom (Gabriel Escobar, op.a.), a predsjednica RS Željka Cvijanović otišla mu je na noge u Ameriku i jasno pokazala dvoličnost vlasti SNSD-a – izjavio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

On je kazao da je sastankom sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom vlast ismijala i ogolila sama sebe i jasno pokazala licemjernu pozadinu silnih napada i uvreda na kojima semicima temelje svoju političku kampanju napada na opoziciju.

- Drago mi je da su sami stavili tačku na spektakularnu priču o Eskobaru. Čudno je kojom brzinom vladajući SNSD mijenja svoje stavove. Ili nije nikakvo čudo ako znamo da im se sva politika zasniva na lažima i obmanama, isključivo za dnevnu upotrebu – rekao je Šarović.

Predsjednik SDS-a je naglasio da politika SNSD-a vrijeđa zdrav razum jer dok glume patriote u RS, u Vašingtonu pokušavaju da nude ko zna šta za svoje političke benefite.

- Još zanimljivije je to što je Cvijanović otišla na kraj svijeta da se sastane sa "mrskim Amerikancima", a "dosegnula" je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni – zaključio je Šarović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.