O PUTU CVIJANOVIĆ U SAD

Šarović: Politika svježeg daška vjetra ponovo na turneji po Americi

oš zanimljivije je to što je Cvijanović otišla na kraj svijeta da se sastane sa "mrskim Amerikancima", a "dosegnula" je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni, zaključio je Šarović

N. Aj.
  • Mirko Šarović, predsjednik SDS

    Mirko Šarović, predsjednik SDS

    Foto: Arhiv


Politika svježeg daška vjetra je ponovo na turneji po Americi. Do jučer su izdajnici bili svi oni koji su telefonom navodno razgovarali sa Eskobarom (Gabriel Escobar, op.a.), a predsjednica RS Željka Cvijanović otišla mu je na noge u Ameriku i jasno pokazala dvoličnost vlasti SNSD-a – izjavio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

On je kazao da je sastankom sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom vlast ismijala i ogolila sama sebe i jasno pokazala licemjernu pozadinu silnih napada i uvreda na kojima semicima temelje svoju političku kampanju napada na opoziciju.

- Drago mi je da su sami stavili tačku na spektakularnu priču o Eskobaru. Čudno je kojom brzinom vladajući SNSD mijenja svoje stavove. Ili nije nikakvo čudo ako znamo da im se sva politika zasniva na lažima i obmanama, isključivo za dnevnu upotrebu – rekao je Šarović.

Predsjednik SDS-a je naglasio da politika SNSD-a vrijeđa zdrav razum jer dok glume patriote u RS, u Vašingtonu pokušavaju da nude ko zna šta za svoje političke benefite.

- Još zanimljivije je to što je Cvijanović otišla na kraj svijeta da se sastane sa "mrskim Amerikancima", a "dosegnula" je i do sastanka sa Palmerom što pokazuje da nedavni topli zagrljaji Dodika sa njim nisu bili nimalo slučajni – zaključio je Šarović.

Više o temi Mirko Šarović

PREDSJEDNIK SDS-A
Šarović: SNSD je deblokirao institucije BiH
NA VRH

Podijeli članak na