REAKCIJE

SDS: Vide li premijer i ministri kakva je kataklizma pogodila Istočno Sarajevo

Dajemo sve od sebe da pomognemo našim građanima ali vlasti RS su potpuno zakazale, rekao je Berjan

Poplave u Istočnom Sarajevu. Agencije

Fu. M.

5.11.2021

Da li iko iz Vlade Republike Srpske vidi šta se dešava u opštinama Istočnog Sarajeva? Vide li iz svojih toplih kabineta razmjere kataklizme koja je zahvatila Istočno Sarajevo? - upitao je Darko Berjan, predsjednik Mladih SDS Istočna Ilidža i član Kriznog štaba obraćajući se javnosti sa terena gdje zajedno sa građanima čini sve da spriječi dalje izlijevanje rijeke.

Berjan je ovo istakao kao stav Opštinskog odbora SDS Istočna Ilidža.

- Dajemo sve od sebe da pomognemo našim građanima ali vlasti RS su potpuno zakazale. Tražimo da premijer hitno dođe u Istočno Sarajevo i alarmira sve institucije u ovoj borbi sa poplavama - poručio je Berjan.

On je pozvao direktora Civilne zaštite RS Milana Novitovića da umjesto što se danas slika na Drini bolje bi bilo da pomogne građanima Istočnog Sarajeva koji su u očaju zbog poplava.

- Da li vide da su ulice u Kasindolu, Mladičkom polju, Kotarcu, Vojkovićima, Krupcu i u opštini Istočna Ilidža, Palama i Trnovu pod vodom? Kada će neko iz Vlade RS doći da nam pomogne ili možda Istočno Sarajevo ne smatraju Republikom Srpskom? Kada će neko iz Vlade RS doći da nam pomogne ili možda Istočno Sarajevo ne smatraju Republikom Srpskom - upitao je Berjan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.