VRIJEME ČAROLIJE POČINJE

Grad Mostar objavio javni poziv za zakup kućica na manifestaciji "Advent"

Kućice za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga će biti postavljene od 1. decembra ove godine, od kada se u njima može obavljati djelatnost pa sve do 10. januara 2022., neovisno od početka manifestacijskog programa

Ugostiteljska ponuda podrazumijeva tradicionalne proizvode vezane uz božićno-novogodišnje praznike, kao što su: kuhano vino, razne vrste čajeva, prirodni domaći likeri, fritule, palačinke i druge slastice, razne vrste kobasica, topli sendviči.... AGENCIJE

E. Š. / Agencije

10.11.2021


Grad Mostara objavio je Javni poziv za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije "Advent" koja će započeti 15. decembra na lokaciji Šetnice N.Š.Zrinski i Parka "Zrinjevac"- klizalište s dječjim programom.

Kućice za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga će biti postavljene od 1. decembra ove godine, od kada se u njima može obavljati djelatnost pa sve do 10. januara 2022., neovisno od početka manifestacijskog programa.


Drvene kućice

Grad Mostar daje u zakup drvene kućice površina od 4,00 m2 do 6,00 m2 za namjenu prodaje suvenira, rukotvorina i za ugostiteljsku namjenu, i ovim pozivom pozivaju sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za zakup kućica. Visina zakupa je: za suvenire/rukotvorine 100 maraka, za prodaju 300, te za ugostiteljstvo 500 maraka.


Dio atmosfere sa prošlogodišnjih adventa u Mostaru. AVAZ

Radno vrijeme kućica je od 11 do 24 sata, dok će za doček Nove godine 31. 12. radno vrijeme biti od 11 do 3 sata narednog dana. Kako se navodi u pozivu, zakupac kućice će morat poštovati radno vrijeme te svako nepoštovanje radnog vremena.



kuhano vino, fritule, kobasice

Ugostiteljska ponuda podrazumijeva tradicionalne proizvode vezane uz božićno-novogodišnje praznike, kao što su: kuhano vino, razne vrste čajeva, prirodni domaći likeri, fritule, palačinke i druge slastice, razne vrste kobasica, topli sendviči i ostala jednostavna jela brze prehrane, kao i zdrave hrane. Ponude moraju biti predane do 22. 11. u 14 sati, navodi se, uz ostalo, u pozivu Grada Mostara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.