ISPUNIO OBEĆANJE

Vukanović objavio rezultate testa na drogu pa pozvao Dodika i Cvijanović da urade isto

Uzorak sam dao lično u Laboratoriji, i ako neko nešto sumnja u rezultate spremam sam raditi analizu bilo gdje u svijetu, naveo je Vukanović

Fu. M.

Nebojša Vukanović

Foto: Facebook


Zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović objavio je svoje rezultate nalaza na narkotike koji su negativni. 

On je na svom blogu, pozvao zvaničnike ovog bh. entiteta da se također testiraju. 

- Stigla je analiza i nalaz koji sam radio u Laboratoriji „Akvalab“ u Trebinju na prisustvo narkotika u organizmu, a koji je pokazao da sam negativan na sve narkotike, od marihuane, amfetamina, kokaina, heroina, spida, ekstazija... Kako sam najavio, da bi mogao tražiti od drugih prvo sam testirao sebe, a nalaz se radi i analizira prisustvo neke od 10 vrsta narkotika koji se najčešće koriste, i na sve sam negativan.

Uzorak sam dao lično u Laboratoriji, i ako neko nešto sumnja u rezultate spremam sam raditi analizu bilo gdje u svijetu, jer nikada, apsolutno nikada, ni kao tinejdžer i student, nisam smotao niti probao niti jedan džoint trave-marihuane, a da ne govorim o ostalim drogama - naveo je Vukanović, koji je i ranije najavio da će se testirati.

  • Vukanović objavio nalaze

    Vukanović objavio nalaze

    Foto: Printscreen


- Nakon što je bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović zbog devijantnog ponašanja i gubitka razuma podnio ostavku, jer se drogirao tabletama i tvrdio da je neka „crna magija i đavo“ ušao u njega, a savjetnik Milorada Dodika i zamjenik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske Marko Šukalo uhapšen zbog kokaina i ekstazija, pokazalo se tačnim pisanje i nagađanje da mnogi u Vladi Republike Srpske i na čelu države koriste kokain i druge narkotike i da je to uzrok ispada, problema, nekontrolisanog devijantnog ponašanja - navodi. 

Pozvao je zvaničnike da se testiraju.

- Očekujem da svi ministri, pomoćnici, savjetnici u Vladi, poslanici, načelnici opština i direktori javnih preduzeća, kao i članovi Kabinetu predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, počevši od njih dvoje, izvrše testiranje na narkotike i javno objave rezultate. Ko bude pozitivan na prisustvo bilo kog narkotika mora da podnese ostavku i povuče se sa svih funkcija.

Ko odbije da se testira i javno objavi rezultate smatraću da je latentni narkoman, jer ne vidim nijedan drugi razlog za nekog ko je „čist“ i nikada ne uživa u drogama zbog čega bi odbio testiranje. Ovo je veliki problem društva, tiče se svih nas i mora se odagnati svaka sumnja sa ljudi koji su na ključnim i odgovornim funkcijama, od kojih zavisi život mnogih jer obavljaju odgovoran posao, rade pod uticajem narkotika, jer zbog toga ispaštaju i posljedice imaju svi građani - naveo je Vukanović.

NA VRH

Podijeli članak na