GRADONAČELNIK

Stanivuković otkrio s kojim pjevačicama se pregovara da Banjalučane uvedu u Novu godinu

Na pitanje da li će biti organizovanja Nove godine u Banja Luci, Stanivuković odgovara da razmišljaju da pored Petra Graše koji će nastupati za Novu godinu angažuju i Nedu Ukraden, dok će Ana Bekuta nastupati 1. januara

Draško Stanivuković: Nemamoi novca ali ćemo ga uspjeti nabaviti. Avaz

E. T.

18.11.2021

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, kazao je da je Nacrt budžeta za narednu godinu za 10 miliona KM veći u odnosu na prethodni budžet.

- Imamo još 17 miliona KM rebalansa budžeta, znači imamo skoro 30 miliona KM više da podijelimo građanima, ali ni to ne valja. Hoćemo da uradimo i igrališta kojih nema u Nacrtu, i to u Kuljanima, Motikama i još nekim naseljima. Završićemo i vidikovac na Banj brdu koji će biti specifičan, i završavamo idejno rješenje. Očekujemo da ćemo dobiti podršku odbornika za Nacrt - kazao je Stanivuković.

Na pitanje da li će biti organizovanja Nove godine u Banja Luci, Stanivuković odgovara da razmišljaju da pored Petra Graše koji će nastupati za Novu godinu angažuju i Nedu Ukraden, dok će Ana Bekuta nastupati 1. januara.

- Nemamo novca, ali ćemo ga uspjeti nabaviti kako bismo sve to lijepo uredili i kako bi Banjaluka imala novogodišnje praznike bolje nego ikada -  naglasio je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.