KOD PRIJEDORA

Nezvanične informacije: Vozilo iz Dodikove pratnje učestvovalo u saobraćajnoj nesreći?

Uviđaj je završen i slijedi utvrđivanje odgovornosti vozača vozila koja su učestvovala u nesreći

Fu. M.

Vozilo koje je bilo u pratnji štićene osobe

Foto: Srpskainfo


U mjestu Kamičani kod Prijedora, danas je došlo do saobraćajne nesreće, a mediji u manjem bh. entitetu, uglavnom blagonakloni opoziciji u RS-u, izvijestili su da je jedno od vozila koje je učestvovalo u nesreći bilo u pratnji člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika

Kako je nezvanično objavio portal Srpskainfo, ovo vozilo je bilo na začelju kolone, dok je vozilo u kojem je bio Milorad Dodik išlo ispred i nije učestvovalo u ovoj nesreći, navodi ovaj portal.

U saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobio je vozač i suvozač u istom vozilu, čiji su inicijali isti (E.E.), a koji su iz Kamičana.

Uviđaj je završen i slijedi utvrđivanje odgovornosti vozača vozila koja su učestvovala u nesreći.

  • Vozilo koje je učestvovalo u nesreći

    Vozilo koje je učestvovalo u nesreći

    Foto: Srpskainfo


Nakon utvrđivanja odgovornosti za počinjeni prekršaj iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i prouzrokovanje saobraćajne nezgode, nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijskoj upravi Prijedor danas oko 09,45 sati prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka u mjestu Кamičani dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povrijeđena dva lica.

  • "Renault" završio pored ceste

    "Renault" završio pored ceste

    Foto: BN


- Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice E.E. iz Кamičana upravljajući vozilom marke „Renault“ i službeno vozilo koje se nalazilo u koloni pratnje štićene ličnosti i obezbjeđivalo začelje štićene kolone - saopćeno je iz policije.

Do trenutka objavljivanja ovog teksta, nije potvrđeno da se radilo o vozilu iz pratnje Milorada Dodika, čkana Predsjedništva BiH.

Više o temi Milorad Dodik

KOMENTAR
Anarhija all over Bosnia
NA VRH

Podijeli članak na