U PROSTORIJAMA AMBASADE

Hrvatski ambasador uručio zahvalnicu policijskom službeniku Direkcije

Zahvalnica i plaketa predstavljaju priznanje policijskom službeniku, a i cijeloj Direkciji, te je pokazatelj dobre i uspješne dugogodišnje saradnje

Ivan Sabolić i Đorđe Blagojević. Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH

M. Aš.

2.12.2021

Ambasador Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Ivan Sabolić primio je danas je u prostorijama Ambasade Mirsada Vilića, direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, i Đorđa Blagojevića, komandira Jedinice za osiguranje VIP delegacija.

Tom prilikom Ambasador Sabolić je Blagojeviću uručio zahvalnicu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i prigodnu plaketu za značajan doprinos visokom stupnju sigurnosti najviših državnih dužnosnika Republike Hrvatske tokom boravka na području Bosne i Hercegovine.

Ambasador Sabolić zahvalio je direktoru Viliću na uspješnoj saradnji i komunikaciji koju Direkcija svakodnevno uspješno razvija sa svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini.

Zahvalnica i plaketa predstavljaju priznanje policijskom službeniku, a i cijeloj Direkciji, te je pokazatelj dobre i uspješne dugogodišnje saradnje.

Sastanku je prisustvovao i Denis Erak, policijski časnik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u Ambasadi.

Na sastanku prisustovali Sabolić, Blagojević, Vilić i Erak. Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.