OTVORENI SUKOB

Dijele opozicioni hljeb: Podnio 4 tužbe protiv Nebojše Vukanovića za manje od mjesec dana

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić postaje rekorder, ako ništa drugo onda po broju demantija i tužbi za klevetu koje je podnio protiv mene u kratkom roku, 4 za manje od mjesec dana

Vukanović i Nešić: Brojne tužbe i demanti. Avaz

E. T.

5.12.2021

Kako je krenula kampanja za vanredne lokalne izbore u Prijedoru, Nenad Nešić samo piše Tužbe i pokušava praviti autogolove, ali zbog opšte volje, kako ne bih pravio probleme Goranu Predojeviću, nadam se novom gradonačelniku Prijedora, neću za sada odgovarati na Nešićeve provokacije dok ne prođu izbori.

Ovo je danas na svom blogu objavio Nebojša Vukanović, jedan od glavnih opozicionara u manjem bh. entitetu. 


Demanti koje je poslala advokatska kancelarija na adresu Vukanovića - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

- Predsjednik DNS-a Nenad Nešić postaje rekorder, ako ništa drugo onda po broju demantija i tužbi za klevetu koje je podnio protiv mene u kratkom roku, 4 za manje od mjesec dana. Od njegovog advokata Miloša Stevanovića i Advokatske kancelarije Stevanović iz Bijeljine, koja zastupa porodicu Dodik i Mileta Radišića, stigla su još dva Zahtjeva za ispravkom teksta – Demantija, koja prenosim u cjelosti.

Miloš Stevanović je politički direktor DNS-a, a nedavno je napisao Krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića zbog rušenja Kajaka, pa svako ko sabere 2 i 2 zna o čemu se radi.

Nešić tvrdi da nema veze sa hotelom na Jahorini, kao ni sa Marketom KORT i velikom zgradom koju je u Istočnom Sarajevu sagradila firma u vlasništvu njegovog rođenog brata Predraga Nešića - napisao je VUkanović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.