ZIMSKI FESTIVAL NA VLAŠIČU

Brojne javne ličnosti na ovogodišnjem "Šankanju": Amel Ćurić zagrijava atmosferu pred izlazak Nataše Bekvalac

Jubilarnu desetu godinu zaredom ovog vikenda Vlašić je sa razlogom centar fenomenalne zabave, druženja, muzičkih dešavanja, sportskih aktivnosti u magičnom ambijentu jedne od najljepših planina u Bosni i Hercegovini

Piše: D. P.

11.12.2021

Odlična atmosfera na "Šankanju" - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Na bosanskohercegovačkoj ljepotici Vlašić već drugu noć zaredom traje najveći zimski festival u regionu "Šankanje", a koji je privukao brojne posjetioce.

Podsjetimo, ovogodišnji specijalni gosti koji će nastupiti na Main Stage-u Sol Azur arene su regionalne zvijezde Saša Matić, Milica Pavlović, Nataša Bekvalac i Amel Ćurić.

Svojim najvećim hitovima sinoć su sve prisutne zabavljali popularni Saša Matić i Milica Pavlović, a za večerašnji nezaboravan provod zaduženi su Amel Ćurić i Nataša Bekvalac.

Jubilarnu desetu godinu zaredom ovog vikenda Vlašić je sa razlogom centar fenomenalne zabave, druženja, muzičkih dešavanja, sportskih aktivnosti u magičnom ambijentu jedne od najljepših planina u Bosni i Hercegovini.

Ćurić počeo je spektakularan koncert, nakon kojeg se očekuje izlazak na scenu regionalno popularne Nataše Bekvalac. Prije toga, prisutne su zabavljali reperi Frenkie i Kontra.

Inače, na ovogodišnjem "Šankanju" su i brojne javne ličnosti poput Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH, te pobjednici popularnog takmičenja “Zvezde Granda” i to Džejla Ramović te Mahir Mulalić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.