HISTORIJSKI USPJEH

Čestitka od Vlade i Skupštine KS: Naći ćemo način da dobije uslove dostojne svjetske medalje

Sa ponosom i sigurnošću da je ova bronzana medalja zlatnog sjaja prva stepenica na tvom putu do novih odličja, izražavamo ti iskrene čestitke, navodi se

Lana Pudar. Arhiv

N. Aj.

17.12.2021

Najveći uspjeh bosanskohercegovačkog plivanja, osvajanje bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju, našoj izvanrednoj plivačici Lani Pudar čestitali su čelnici i članovi Skupštine i Vlade Kantona Sarajevo. 

U čestici se navodi: 

- Medalja koju si danas osvojila je kruna tvoje dosadašnje karijere, a koja je tek na početku. Zbog toga, ova medalja posebno snažno oslikava svu tvoju borbenost, upornost, disciplinu i volju.

Obradovala si Lana danas svoju porodicu, prijatelje, svoju mostarsku raju i sve Bosance i Hercegovce koji u tebi prepoznaju i vide simbol mladosti, uspjeha i iskrene radosti.

Sa ponosom i sigurnošću da je ova bronzana medalja zlatnog sjaja prva stepenica na tvom putu do novih odličja, izražavamo ti iskrene čestitke uz obećanje da ćemo naći način da tvoje treninge, pripreme i takmičenja učinimo dostojim ove prve, ali i svih tvojih budućih svjetskih medalja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.