SAOPĆIO GSS

Kod Ljubuškog pronašli beživotno tijelo 69-godišnje žene

Sinoć u 22 sata, na poziv Policijske uprave Ljubuški, pripadnici Gorske službe spašavanja pokrenule su akciju potrage i spašavanja za nestalom ženskom osobom

GSS: Tijelo pronađeno u 23:50. gss

E. Ć.

18.12.2021

Gorska služba spašavanja sinoć je na poziv Policijske uprave Ljubuški pokrenula akciju potrage i spašavanja za nestalom ženskom osobom D. S. (1952). Pripadnici GSS-a su pronašli tijelo u 23:50, saopćeno je na zvaničnoj stranici.

Sinoć u 22 sata, na poziv Policijske uprave Ljubuški, pripadnici Gorske službe spašavanja pokrenule su akciju potrage i spašavanja za nestalom ženskom osobom D. S. (1952) u mjestu Vitaljina kod Ljubuškog. Na mjesto nestanka odmah su izašli pripadnici GSS Ljubuški, a susjedne stanice gorskih službi spašavanja stavljene u pripravnost.

Primjenjujući suvremene metode potrage za nestalim osobama, pripadnici gorskih službi spašavanja pronašli su tijelo u 23:50.

Nakon izvršenog očevida tijelo je transportirano do najbliže ceste i vozila pogrebnog poduzeća. U akciji je sudjelovalo 20 članova GSS Ljubuški i 11 mještana - naveli su iz GSS-a.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.