OPERACIJA U TURSKOJ

Apel Udruženja Pomozi.ba: Zlatanovi napadi epilepsije sve jači, njegovoj 71-godišnjoj majci jedina je želja da njen sin ozdravi

Njegova jedina nada u bolje sutra je operacija ugradnje stimulatora moždanog živca vagusa, a za ovaj operativni zahvat je potrebno 16.400 eura

Zlatan Zirojević sa svojom majkom. Pomozi.ba

N. Aj.

24.12.2021

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za Zlatana Zirojevića iz Sarajeva kome je neophodna operacija u Turskoj.

Kako navode iz ovog Udruženja, Zlatan ima epilepsiju, a stanje mu se sve više pogoršava iz dana u dan, te mu je neophodna operacija u Turskoj. Za njega smo u funkciju stavili broj 17012, pozivom se doniraju 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere.

- Zlatan ima tridesetšest godina, a većinu života proveo je u bolnicama i sa epi napadima, koji su sada postali učestaliji i jači. To je utjecalo kako na Zlatana, tako i na njegovu majku jer je život s epilepsijom izazov kako za oboljelu osobu, tako i za one koji je okružuju.

Ovoj 71-godišnjoj majci jedina je želja da njen Zlatan ozdravi ili da mu se zdravstveno stanje bar malo popravi. Njegova jedina nada u bolje sutra je operacija ugradnje stimulatora moždanog živca vagusa, a za ovaj operativni zahvat je potrebno 16.400 eura.

On i njegova majka imaju minimalna primanja, a pored toga i kredite, jer su se više puta zaduživali kako bi mogli finansirati Zlatanovo liječenje.

Ovom mladiću, osim poziva na broj 17012 možete pomoći donacijama putem web platforme https://pomoziba.org/r/393, klikom na opciju “Doniraj odmah”, uplatama putem standardnih žiro računa Udruženja Pomozi.ba ili PayPala - naveli su iz Udruženja Pomozi.ba.

Na njihovoj stranici navedeni su i žiroračuni za one koji mogu i žele pomoći Zlatanu i njegovoj majci.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.