NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Praznični trobroj "Dnevnog avaza": Čitajte intervjue s Ivanom Đikićem, Vahidom Halilhodžićem, Halidom Bešlićem...

Čitaoci će na poklon dobiti poster kalendar Lane Pudar, sjajne bh. plivačice koja se okitila trećim mjestoma na Svjetskom prvenstvu

Avaz.ba

30.12.2021

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

Novogodišnji trobroj „Dnevnog avaza“, donosi vam niz zanimljivih sadržaja u kojima ćete uživati tokom praznika.

U svom osvrtu na ono što nam je donijela još jedna korona godina i onome što nas očekuje govori Ivan Đikić, ugledni svjetski naučnik i profesor.

„Avaz“ je i za 2021. odabrao laureate u tradicionalnom izboru „Ličnost godine“ o kojima donosimo priče.

Domaća ličnost godine je bh. rediteljica Jasmila Žbanić koja je osvojila svijet svojim novim filmom i kroz vrhunsku umjetnost ukazala na najbolnije rane Bosne i Hercegovine.

Strana ličnost godine je ambasador SAD u BiH Erik Nelson (Eric). Čovjek koji je dokazani prijatelj naše zemlje, uvijek je bio na strani pravde i građana ove zemlje. Uskoro napušta BiH, ali je zaslužio naklon za ono što je činio proteklih godina.

Donosimo i praznični broj priloga Ekstra, sa kompletnim novogodišnjim TV programom i posebnim osvrtima na ono što ćete moći gledati na TV ekranima na kraju 2021. i početku 2022. godine.

O godini za nama za „Avaz“ govore Halid Bešlić, Vahid Halilhodžić, Hanka Paldum, Senad Bašić, Hari Varešanović, Selma Bajrami, Alen Islamović, Katarina Kovač...

Donosimo i poseban osvrt na političku 2021. godinu u našoj zemlji, kao i tekst o onome što je obilježilo godinu u BiH. Možete pročitati i šta je u svijetu obilježilo godinu za nama.

Na sportskim stranama novogodišnjeg trobroja donosimo pregled godine za nama i sve uspjehe bh. sportista, a čitaoci će na poklon dobiti poster kalendar Lane Pudar, sjajne bh. plivačice koja se okitila trećim mjestoma na Svjetskom prvenstvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.