ČESTITKA LIDERA SBB-A

Radončić: Naredna godina je prijelomnica, Bosna i Hercegovina će opstati

Želim da vjerujem da će građani okrenuti leđa političarima koji, umjesto ideja razvoja i stabilnosti, decenijama nude nestabilnost i sukobe

L. S.

31.12.2021

Radončić: Uvjeren sam da će svi akteri političke scene u BiH mnogo više uključiti razum i vlastitu odgovornost. Arhiv

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić uputio je novogodišnju čestitku.

- Povodom nastupajuće 2022. godine, svim građanima BiH i našoj dijaspori želim čestitati praznik i poželjeti sve najbolje želje. Naredna godina bit će historijski izazov za našu državu i sve njene narode i građane, ali sam uvjeren da će se političkim sredstvima situacija razriješiti na način da država bude uređenija, snažnija, ugodna za sve i da će se napraviti ambijent uspjeha, umjesto općeg stanja destabilizacije i neuspjeha.

S obzirom na to da je naredna godina i izborna, želim da vjerujem da će građani okrenuti leđa političarima koji, umjesto ideja razvoja i stabilnosti, decenijama nude nestabilnost i sukobe, i da će svojom većinskom glasačkom odlukom otvoriti put za bolju budućnost BiH.

Uvjeren sam da će svi akteri političke scene u BiH mnogo više uključiti razum i vlastitu odgovornost, a očekivati je da će i međunarodna zajednica i najjače sile preuzeti odgovornost da nam pomognu u stvaranju evropske i NATO države s prosperitetom, jer to naši građani zaslužuju - navodi se u Radončićevoj čestitki.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.